google

Pixel 8a: Ny AI-telefon fra Google

Google Pixel 8a er her! Drevet av den nyeste Google Tensor G3-brikken, er telefonen utstyrt med mange av de samme AI-funksjonene som Pixel 8 og Pixel 8 Pro – som Best Take,... Les mer »
google

Nytt program skal gjøre ukrainske flyktninger i Norge til gründere

Digital Norway, Google og Danish Entrepreneurs lanserer Norges første, store gründerprogram for ukrainske flyktninger. Interessen har vært enorm, og nå skal 50 ukrainere delta med sine forretningsidéer som kan bidra til gjenoppbyggingen... Les mer »
google

Konkursboom i Nord-Norge: Bodøværing og Google-topp lanserer krafttak

Nye tall viser en kraftig økning i antall konkurser blant norske bedrifter, hvor størst prosentvis økning er i Nord-Norge. Nå snur Google seg rundt for å hjelpe næringslivet gjennom uroen sammen med... Les mer »
hurtigruten

Hurtigruten på Google Maps

Nå vil reiser fra havn til havn med Hurtigruten dukke opp dersom man søker på reiseruter i den mye brukte karttjenesten Google Maps. Google Maps har en innebygd funksjon der man kan... Les mer »
sametinget

Arctic Lavvo AS får støtte til internasjonal markedsføring

Sametingsrådet har bevilget 231 000 kroner i støtte til Arctic Lavvo AS i Kautokeino. Lavvoprodusenten ønsker å åpne nettbutikker både for Sverige og Finland, hvor kunder kan handle i lokalt språk og lokal... Les mer »
Polestar

Polestar-biler får nyeste bilteknologi fra Google

Polestar-biler vil dra nytte av forbedringene og nyvinningene som Google presenterte på CES 2023. Inkludert Googles nye høyoppløselige kart som debuterer i Polestar 3, og utrullingen av fjernstyring for Polestar 2. – Disse... Les mer »
google

Årets søketrender: Dette har nordmenn googlet i 2022

I år er den norske listen preget av både alvor og underholdning. Krigen i Ukraina, ordspillet Wordle og rettssaken mellom Amber Heard og Johnny Depp er noe av det nordmenn har vært... Les mer »
black friday

Ny trend i Norge: Black Friday erstattet av Black Week

Salgsrekorder settes ikke lenger på selve Black Friday. Nå handler det om Black Week, viser data fra Nets og Google – og stadig flere butikker gjør det til og med til Black... Les mer »
handeland

VIDEO: Curiosity Rover fyller 10 år og blir feiret av robot-kollegaer på jorden

Husqvarna, markedslederen innen robotgressklippere, elsker ingeniørkunst og har derfor bestemt seg for å gi Mars Curiosity Rover den bursdagsfeiringen den fortjener. Husqvarna har oppdatert over 100 000 robotgressklippere slik at de kan... Les mer »
google

Ny undersøkelse: Over syv av ti nordlendinger har tatt grep om personvernet sitt på nett

En fersk undersøkelse viser at over 70 prosent av nordlendinger er flinke til å ta grep for å sikre personvernet sitt på nett. Samtidig opplyser nærmere halvparten at de er usikre på... Les mer »