LESERINNLEGG: Bare Demokratene sier et klart nei til bompenger

bomstasjon

Det er et trist faktum at alle partiene som etter valget i september 2017, ble representert på Stortinget dessverre faktisk elsker bompenger, selv om de prøvde å innbille deg som velgere noe helt annet. Heldigvis er det nytt stortingsvalg i 2021.

Av Vidar Kleppe, tidligere stortingsrepresentant og politisk nestleder for Demokratene.

Et av de verste eksempelet på dette er «dobbeltspillet» går faktisk til regjeringspartiet Høyre og Fremskrittspartiet, som nå har gått ut av regjering.

Les også:  Medietilsynet åpner for politisk reklame på tv

Dessverre har Fremskrittspartiet gjennom sin regjeringsdeltagelse med både finansminister og ulike samferdselsminister, vært med på med å flå norske bilister med 100-vis av milliarder kroner i bompenger og økt rushtidsavgift i årene i regjering og tiden fremover – gjennom sine mange stortingsvedtak om bompengeinnkreving/bomprosjekter og nasjonal transportplan.

Dette skjer utrolig nok mens nesten 40 milliarder kroner fra norske skattebetalere bare i 2020 til i den statlige tvungne U-hjelpen – i rekord fart ruller ut av Norge. Og dette går utrolig nok: Til alle verdens meningsløse konflikter og korrupte islamistiske regimer og land som brutalt myrder helt uskyldige personer, kvinner og barn.

Les også:  Mange møteulykker mellom personbil og tungbil i januar

Faktum er at det kun er parti som ikke vil dobbel-tbeskatte bilistene med bompenger, og det er Demokratene. Vi vil nemlig benytte alle bilrelaterte avgifter til sammen 60 til 67 milliarder pr. år, til samferdselsformål.

I tillegg til dette vil Demokratene selvsagt fjerne alle bomstasjoner og bygge veier i et tempo som nasjonen Norge kan bli stolt av uten bompenger. Vi gleder oss til stortingsvalget i 2021. Nok er nok!

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.