MUSIKK: Nordlendingene Marcus og Martinus ute med låta «Love You Less»

universal

Skandinavias største pop-fenomen fra Trofors i Nordland slapp i dag sin nye låt «Love You Less». Dette er årets første låtslipp for guttene som står bak hit’ene «Elektrisk», «Like it Like it», «Girls (feat Madcon)» og «Dance With You».

Den nye låta går inn i rekka med fengende poplåter, men speiler også guttenes naturlige vekst og utvikling både på det musikalske og personlige plan.

Les også:  Vil ha luft under vingene på grønn luftfart i Nordland

De 18 år gamle brødrene Marcus og Martinus er nå på et sted i livet hvor mye skjer og perspektiver, smak og preferanser er i bevegelse . Låta «Love You Less» handler om ei som ikke klarer å bestemme seg og tror at alt er bedre på den andre siden – at gresset er grønnere på den andre siden. Men til tross for dette klarer man ikke å elske henne noe mindre for det. 

Les også:  Slik blir "Kvelden før kvelden" på NRK

– Vi håper alle sammen vil like låten like mye som vi gjør, og at det kan være en låt de kan høre på når de sitter i bilen, på skolen/jobben, trener og masse mer haha! Vi gleder oss hvert fall til vi får reise rundt å opptre med låta, sier Marcus og Martinus.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.