MUSIKK: dePresno slipper «Gold» feat Liv Dawson

sony

Norske dePresno har med seg det britiske stjerneskuddet Liv Dawson på singelen «Gold» som ble sluppet fredag 25. januar.

Med dybde og dimensjon i både stemme og tekster ble Bjarte dePresno Borthen  allerede i tenårne oppdaget av platebransjens detektorer; management og A&R. Med låter som «Hide And Seek», «See You Soon», «Mr Big» og «Paper Thin», og de kritikerroste EP’ene Forever (2016) og The Last of The Romantics (2017),  har han befestet seg som en ærlig og ekte popartist og låtskriver.

Les også:  VIDEO: Kalandra har sluppet låta "Are You Ready?"

Låtsmeden dePresno har hatt travle, men produktive, år. Og 2019 starter med singelen «Gold» hvor han introduserer oss for en ung britisk artist hvis karriere har mange paralleller til hans egen.

Liv Dawson er en uselvhøytidlig, talentfull låtskriver og gullstrupe såvidt ute av tenårene, og hun forteller at det eneste vanskelige med å jobbe sammen var å uttale navnet hans, Bjarte. Men Liv falt pladask for både låta og Bergen, og gleder seg til verden får høre «Gold».

Les også:  Eurovision Young Musicians 2024 i Bodø
Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.