Nytt restaurantkonsept i Bodø

mat asia

Bodøposten.no har tidligere skrevet om at det blir ny restaurantdrift i lokalene til tidl. Brenden og Kafe Kafka i Sandgata i Bodø.

Leiekontrakten ble signert i starten av januar etter at lokalene har stått tomme siden konkursen til Brenden AS i september 2018.

Det nye spisekonseptet blir en fusion restaurant med matretter fra ulike kjøkken i østen og vesten. Noen av nøkkelordene i det nye konseptet er sunne råvarer, smakfulle matretter og rask servering.

Les også:  Ny rapport: Her er de nye grill-trendene

Det legges også opp til gode take-away løsninger som gjør det enkelt å ta med seg maten hjem eller på kontoret. Dette vil være et nytt tilbud til Bodøs befolkning.

Driverne av den nye restauranten er Nha Pham og Hien Nguyen fra Bodø. De har begge erfaring fra drift av restaurant hovedsaklig i Vietnam, og gleder seg til å starte den nye restauranten i Bodø. Sammen på eiersiden har de fått med seg gårdeier Ove Pettersen og Fang Gu, som skal være behjelpelig med å bygge opp det nye konseptet.

Les også:  Nå kan du gjenvinne brillene dine hos Specsavers Bodø

Ove Pettersen har også tidligere erfaring fra restaurantdrift gjennom Kafe Kafka og Dolly Dimple’s. Navnet på det nye spisekonseptet er ikke klart ennå og vil bli offentliggjort på et senere tidspunkt.

Planlegging og ombygging er imidlertid i full gang og det satses på åpning av den nye restauranten i starten av april.

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.