Morten Abel lanserer designsamarbeid med Nina Jarebrink

hes

Når Nina Jarebrink for første gang lanserer et designsamarbeid, er det med sin gode venn gjennom flere år, Morten Abel. Sammen har de designet en herrekolleksjon som setter mannen i fokus.

Nina Jarebrink inspireres av glamour, og ønsker at alle skal kunne bruke litt glamour hver dag. Kolleksjonene hennes gjenspeiler hverdagsluksus og eleganse.

– Morten Abel er en mann som er kjent for sitt personlige uttrykk, og hans personlige stil både på og av scenen har i flere år vært til inspirasjon. Nnettopp derfor er det en ære å designe hans kolleksjon, uttaler Jarebrink.

Les også:  Salget av lavprisprodukter øker kraftig

Alle plaggene i Morten Abel by Nina Jarebrink er designet i ull og silke av fineste kvalitet. I kolleksjonen finner vi ikoniske plagg som dress, t-skjorte, strømper, hatt og skjerf med eksklusive detaljer som skal gi mannen et sofistikert uttrykk. Det har vært viktig gjennom hele designprosessen at plaggene skal føles like bra som de ser ut.

– Når jeg først skulle ta skrittet inn i motebransjen, måtte det være med noe som folk faktisk har behov for. Klær som ser bra ut, føles bra og som holder deg varm. Smakfulle farger, enkle, tidløse plagg i ull og silke – oh mama!, sier Morten Abel, som trekker frem t-skjortene som sin personlige favoritt i kolleksjonen.

Les også:  P3 Gull 2023: Her er vinnerne!

Morten Abel by Nina Jarebrink, er en «see-now-buy-now»-kolleksjon og vil bli lansert for første gang under New York Fashion Week i samarbeid det Norske Generalkonsulatet i New York. Kolleksjonen kommer deretter for salg hos Tictail Market i New York City fra 11. september.

I Norge vil kolleksjonene ha en eksklusiv distribusjon hos Illums Bolighus i Oslo og Bergen, samt på nettsiden www.ninajarebrink.com.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.