LESERINNLEGG: Stopp asyl-trafikken under coronakrisen!

migrasjon integrering

Selv i nå i den alvorlige corona-tiden strømmer det på tusenvis av såkalte asylsøkere, flyktninger og immigranter inn i EU/EØS-land – og mange har faktisk Norge som mål.

Av Vidar Kleppe Politisk nestleder i Demokratene.

Det virker som de norske myndighetene har gitt fullstendig opp alt som heter kontroll med asylsøkere som vil til Norge – selv om det nå har blitt innført ekstra korona-kontroll mot svenskegrensen.

Den vanvittige asyl-trafikken bare fortsetter som om ingen lenger ønsker å ta ansvaret med å få stoppet denne galskapen. Land som Tyrkia, Albania, Bulgaria, Romania, Makedonia og Serbia er bare den første hindring, før disse gir seg i vei mot de «lovede og forjettede» EU og EØS-land lenger mot nord.

Les også:  Nordmenn på ferie: Frykter magetrøbbel mer enn skogbrann

Mens her i Norge venter NAV på å oppfylle deres drømmer…om ikke det norske folk har mer enn nok med å hjelpe permitterte og arbeidsledige i vårt eget land Norge, grunnet corona-pandemien. Det er heller ingen hemmelighet at den  massive islamske krigen mot Vesten også har blitt omfattende og dyrt for norske skattebetalere.

Vi kjenner historisk allerede til at IS sin bunnløse djevelskap av et barbari som verden knapt nok har sett maken til på over 1500 år.  Likevel var/er dette tydeligvis ikke nok til å vekke verken Norge eller andre land i Europa til politisk handlig imot denne hodeløse politikken.

Les også:  Kraftig økning i tyveri fra bil

Ja, og jeg med blir ganske frustrert og oppgitt på at vi har et samlet media som helst ikke skal skrive om dette – med noen hederlige unntak som jeg i denne sammenheng ikke velger å nevne navn på.

Vi har dessverre også et flertall av politikere på stortinget og i regjering, som er dessverre er «musestille» sammen med denne såkalte landets kulturelite, som oppfører seg som om alt er såre vel – og at asylsøkere i disse alvorlige corona-tider kan komme til og søke asyl til Norge.

Les også:  Skyter opp nett-sattelitter med SpaceX

De er også de eneste kan ha fritt innreise til Norge. Nok er nok – det er ikke slik Demokratene vil ha det. Er du enig eller?

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.