Karsten og Tete blir med Adelina i «P3morgen»

nrk

Adelina Ibishi teamer opp med Karsten Blomvik fra «4ETG» og P3-profil Tete Lidbom for å lage Norges beste morgenradio for unge – nemlig «P3morgen».

Tidligere i år ble det kjent at Martin Lepperød slutter i «P3morgen». NRK kan nå opplyse om at Martins arvtakere blir Karsten Blomvik og Tete Lidbom. I tillegg til at det blir tre programledere i studio fremover, har P3morgen fått tre fantastiske reportere med på laget. Hani Hussein, Henning Bang og Egil Skurdal er P3morgens nye reporter-stab. De skal levere innhold på musikk, sport, humor og underholdning fra hele landet, uke inn og uke ut på P3.

Når Karsten, som er best kjent fra «4ETG» og NRK TV-serien «Gym», blir spurt hva han tenker om sin nye jobb i P3, er takknemlighet noe av det første som slår han.

Les også:  Disse skal lede Melodi Grand Prix 2024

– Det å være med på sending har alltid vært en megafornøyelse, så det å endelig kunne kalle det min faste jobb er jeg ekstremt takknemlig for. Jeg gleder meg veldig til å komme i gang, og vet at med gjengen vi har i studio vil det bli kjempegøy.

Tete Lidbom, som P3 lytterne kjenner fra «Heia fotball» og «Norske tilstander» lover å gi alt, nå som han skal lage morgenradio med Adelina og Karsten.

–  Jeg gleder meg max til å få jobbe med radio igjen. Jeg har hatt en slags kjærlighetssorg siden siste sending med Norske tilstander. Ellers blir det fabelaktig å bidra til at folk skal få en så god og underholdene start på hverdagen som overhodet mulig. Det fortjener de og jeg skal gi alt jeg har, sier han.

Les også:  Mann i Nordland siktet for overgrep mot 254 barn

Redaksjonsleder i P3morgen, Adiele Helen Krüger Arukwe forteller at det har vært en lang og spennende prosess for å finne ut av hvem som skulle ta over etter at Martin Lepperød takket av tidligere i år.

– Mens lytterne har hørt Adelina styre flata sammen med en rekke spennende gjester innen humor, underholdning og musikk, har vi jobbet intenst med å lete etter våre nye programledere. Vi ønsket å gå i en litt annen retning enn tidligere, og har denne gangen samlet et stjernespekket team bestående av talenter innen ulike felt, sier Krüger Arukwe.

Les også:  P3 Gull 2023: Her er vinnerne!

Faste P3-lyttere kjenner nok stemmen til Tete Lidbom fra før av. Samtidig kan de vente seg noe nytt med Karsten Blomvik i studio, samt de tre nye reporterne.

– Blandingen av kjente og kjære stemmer, sammen med helt nye, unge og spennende stemmer skal gi lytterne akkurat de trenger om morgenen – å starte dagen sammen med en god, varm og hyggelig gjeng som underholder og gir den perfekte start på dagen, sier Redaksjonslederen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.