Julekalenderen «Snøfall» med ny sesong på NRK

nrk

Noah er ti år og har et veldig viktig juleønske, men tenk om brevet til julenissen ikke kommer fram? Bli med tilbake til magiske og mystiske Snøfall på NRK TV.

«Snøfall» handler om håp og det at man må tørre å møte sin største frykt for å kunne vinne over det man er aller mest redd for. Man kan gjøre feil og rette opp igjen, og hvis man er flere sammen, så kan man få de mest utrolige ting til å skje.

Les også:  VIDEO: Kalandra har sluppet låta "Are You Ready?"

«Snøfall» ble tidenes seersuksess da den ble lansert i desember 2016. Serien samlet hele Norge og begeistret både barna og de voksne seerne. 1. desember får publikum et etterlengtet gjensyn med kjente og kjære karakterer fra sesong 1, og seerne skal igjen få kose seg i et varmt og lunt univers som oser av julestemning og magi!

Både Vidar Magnussen, Cecilie Mosli, Kjersti Elvik, Trond Høvik, Johannes Joner, Iselin Shumba og Håvard Lilleheie er med fra forrige gang vi så «Snøfall». Nye skuespillere inn i serien er Emilie Mordal, Sven Nordin, Arif Nassor Salum og Silje Lindberg. De to nye hovedkarakterene spilles av Scott Phillip Davis Brodtkorp og Aella Arietta Baqwa Ruud.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.