Høyre ønsker å bevilge midler til Beisfjordveien nå!

nfk

– Vi kan ikke sitte å se på at Fylkesrådet lar innbyggere i Beisfjord leve i utrygghet, sier gruppeleder for Høyre på fylkestinget Beate Bø Nilsen og fylkestingsrepresentant Marianne Dobak Kvensjø.

Høyre legger i dag frem et forslag i Fylkestinget hvor de ønsker å bevilge 500 000 kroner til Beisfjordveien ved Narvik. Midlene som bevilges skal brukes til et mulighetsstudie og avklaringer av de geotekniske forholdene. Høyre vil følge opp med nødvendige bevilgninger etterhvert.

Les også:  Se hvor bussen din er på kartet i Nordland

– Vi har ingen tid å miste og vi ønsker allerede nå at vi skal starte arbeidet med å finne de permanente løsningene for Beisfjordveien, så vil Høyre følge opp med nye bevilgninger når vi vet hva de permanente løsningene blir, sier fylkestingsrepresentant Marianne Dobak Kvensjø.

– Raset som gikk i januar og konsekvensene dette ga gjør at det haster med å komme i gang. At fylkesrådet velger å prioritere å sette penger på bok og ikke sørge for trygghet og gode tjenester til Nordlands innbyggere er en ansvarsfraskrivelse som vi i Høyre ikke kan være med på, sier gruppeleder Beate Bø Nilsen

Les også:  Andøya: Støtter nytt rom-senter

– Nå håper vi at hele fylkestinget vil stille seg bak vårt forslag, sier Kvensjø og Nilsen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.