NFTs dominanse i sportsbetting – er det mulig?

Er det en industri som alltid har ønsket velkommen ny teknologi og innovasjoner, så er det sports betting. Man har sett det helt fra begynnelsen av, og spesielt med gambling på nett. Bare se på hvordan kryptovaluta har begynt å ta sin plass i bransjen, så forstår man raskt hvor fort man kan finne teknologiske innovasjoner på norske bettingsider blant annet. Det er jo også en grunn til at betting klarer å holde seg oppdatert og populært blant nye spillere.

For det kommer alltids noe nytt, som det NFT er. NFT står for Non Fungible Token, og er noe som blir definert som et unikt digitalt bilde. Det er verdt å lese mer om det, for det kan være fremtiden. Men er det mulig at det kommer til å dominere i sportsbetting?

Les også:  Nettsvindel øker: Nå får du advokathjelp online

Hvordan kan NFT brukes?

Dette er jo et stort spørsmål, for det er ikke sånn at NFT brukes som en valuta, som noen man kan gjøre innsatser med. I hvert fall ikke enda. I stedet har det tatt en annen form, som en slags belønning eller gevinstmulighet. Man har sett det i det siste at også kjente fotballklubber som Liverpool har blandet seg inn i NFT. Og det gjør ved at du får muligheten til å kjøpe unike NFT som skal representere laget, spillerne eller treneren.

Litt av det samme er det med sports betting. Men forskjellen ligger i det at du ikke kan kjøpe som sådan, men at du heller har mulighet til å vinne. Når du vinner NFT via gambling har du deretter mulighet til å selge det, eller å innkassere gevinst direkte hos operatøren du har spilt hos.

Les også:  Nettsvindel øker: Nå får du advokathjelp online

Det blir også brukt som en motivasjon for å registrere deg på betting sider, selv om det kanskje enda ikke helt har kommet til operatører som driver også i Norge.

Vil det dominere?

Det er vanskelig å si om det vil dominere, men at det kommer til å være noe som er tilstedeværende er det nok ingen tvil om. Noe som bidrar veldig til dette er at sport generelt sett har tatt i mot NFT med åpne armer. Eksemplet med Liverpool ovenfor er bare et enkelt, for det finnes flere, både innen fotball, basketball, amerikansk fotball og annet. Og det er ikke heller ikke noe som er begrenset til et type lag heller.

Les også:  Nettsvindel øker: Nå får du advokathjelp online

For eksempel så har Atletico Mineiro i Brasil også satt i gang et samarbeid med Betano for en NFT samling. Det er derfor naturlig at dette utvides til sports betting. NFT kan brukes til veldig mye egentlig, og kan på en måte erstatte penger. Ikke når det gjelder verdi, men hvordan gevinster og potensielle gevinstpakker blir presentert til kunder.

Det er ofte bedre å bli tilbudt NFT som du kan bruke til å få en gevinst, i stedet for at du bare kjøper det direkte med pengene dine. Konseptet er uansett det samme, men det blir presentert annerledes. Det er der NFT har sin styrke, og derfor kommer det til å bli mer og mer populært blant sports bettingsider også!

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.