Glimt videre i Serieligaen etter ekstraomganger mot Sepsi

glimt

Glimt slet seg til gruppespillet i Serieligaen mot Rumenske Sepsi. Etter ekstraomganger på Aspmyra vant Bodø/Glimt 3-2 og er videre i Europa Conference League.

Aspmyra hadde 7.000 tilskuere og flott sommervær, på banen var Glimt sugne på å gjøre kort prosess i returoppgjøret med Sepsi fra Romania. Etter 10 minutter setter Pellegrino inn 1-0 for Glimt, men målet blir annulert.

Bare minutter etter dunker Saltnes stang ut, men etter 20 minutter header Sondre Sørli inn 1-0 for Glimt. Og bare 10 minutter etter scorer Amahl Pellegrino 2-0 for Glimt.

Les også:  Telenor: Fotball-EM får mobilnettet til å koke

Men rett før pause scorer Sepsi og stillingen er 2-1. Og etter pause scorer jammen rumenerne igjen og stillingen er 2-2 og det må ekstraomganger til for å avgjøre hvem av lagene som går videre.

Glimt får straffe etter 100 minutter og den setter Pellegrino sikkert inn. Stillingen 3-2 holder seg til kampslutt og dermed er Glimt videre i Serieligaen og sikret videre Europa-spill.

Les også:  Telenor: Fotball-EM får mobilnettet til å koke

– Disse europakampene er noe annet enn Eliteserien, men tanke på enkeltspillere og lag man møter. Det er stort og det er utrolig kult at lille Bodø/Glimt skal ut på eventyr en gang til, sier matchvinner Pellegrino til Avisa Nordland.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.