Narvik kommune velger SpareBank 1 Nord-Norge som ny hovedbank

enn

Etter en anbudskonkurranse har Narvik kommune valgt Sparebank 1 Nord-Norge som ny hovedbankforbindelse.

– Vi har lagt stor vekt på pris, men Sparebank 1 Nord-Norge har også oppfylt en lang liste med kriterier der de kom best ut, sier rådmann Lars Skjønnås i Narvik kommune.

– Narvik kommune får gode betingelser, noe som lar oss forvalte vår driftsøkonomi på en forsvarlig måte. Vi håper på et godt samarbeid til det beste for alle innbyggere, kommunen og banken selv, sier rådmannen.

Les også:  Flyrutene i Nordland må bedres

Avtalen er på fire år, med en opsjon på 1 + 1 år.

Narvik er en stor kommune i nordnorsk sammenheng, med aktivitet på ulike felt. 

– Vi ønsker å være tett på utviklingen i viktige næringer i nord, og Narvik har gode forutsetninger for å lykkes på mange av disse områdene, sier konsernsjef Liv B. Ulriksen i SpareBank 1 Nord-Norge. 

Banksjef for bedriftsmarked Hålogaland, Mona Slåtto Olsen, er enig: 

– Som en sparebank eid av samfunnet i Nord-Norge kan vi og Narvik kommune spille godt på lag. I Narvik er det mye spennende som skjer rundt prosjekter knyttet til kraft og energi, logistikk og aktivitet i Narvik havn, og industriprosjekter knyttet til Forsvaret. Kommunen spiller en stor rolle i å bygge et godt lokalsamfunn og få prosjekter til å lykkes, og vi i banken ønsker å bidra til dette. Vi ser fram til å starte samarbeidet!

Les også:  Fylkesrådet gir 3 millioner til Evenes

Avtalen har virkning fra 1. september. Du som innbygger vil ikke være nødt til å foreta deg noe, utover å passe på at du bruker korrekt kontonummer og annen info på faktura fra Narvik kommune.

Nytt hovedkontonummer er 4612.64.50281.

Avtalegiro og e-faktura vil automatisk bli overført til vår nye bankforbindelse, men hvis du mottar faktura på papir eller digital postkasse må du selv passe på å bruke nytt kontonummer i din bank. Hvis du har spørsmål om nettbank eller andre bankrelaterte spørsmål kan du ta kontakt med din egen bank.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.