Foto: Daniel DeNiazi

Ambulansesaken i Steigen løser seg i dag

Nordlandssykehuset snur og vil beholde stasjonsvakt for de ambulanseansatte i Steigen, opplyser NRK. Før dagens styremøte anbefaler adm. direktør Paul Martin Strand en løsning som betyr at de som jobber på ambulansene... Les mer »
Foto: Daniel DeNiazi

Kvinne i 70-årene til sykehus etter kollisjon i Bodø

En kvinne i 70-årene er sendt til sykehus med ambulanse etter at to biler frontkolliderte i Grønnåsen i Bodø torsdag kveld, opplyser NRK. Kommunikasjonssjef ved Nordlandssykehuset, Randi Angelsen, sier til Avisa Nordland at kvinnen... Les mer »
voldtekt vold kvinner

Tiltalt for flere voldtekter i Nordland

En mann i 40-årene er tiltalt for voldtekter av to kvinner i Nordland i 2018 og 2019. Mannen risikerer forvaring, opplyser NRK. Ifølge tiltalen har mannen en rekke ganger voldtatt en kvinne... Les mer »
bodø 17 mai

17. mai-toget i Bodø avlyst

Den tradisjonelle feiringen med barnetog og borgertog avlyses i Bodø, men leder i 17. mai-komiten Ali Horori sier at det blir feiring uansett, opplyser Avisa Nordland. – 17. mai i år blir... Les mer »
politi

Savnet mann funnet i Bodø

Politiet ba bodøværinger om å hjelp til å finne en eldre, dement mann i Bodø som forsvant rett etter klokken 08.00 lørdag morgen, opplyser Avisa Nordland. Klokken 09.50 melder politiet at den... Les mer »
ambulansebil

Død mann funnet i havet i Bodø

Politiet tror at personen som mandag ble funnet død i vannet i Bodø i dag, er samme person som forsvant for 14 dager siden, opplyser VG. Det var dykkere som ved 11-tiden... Les mer »
kalkulator

Rapp Bomek i Bodø konkurs: Alle mister jobben

Bodø-selskapet Rapp Bomek har slitt i lang tid og coronavirusutbruddet ble spikeren i kisten. Næringslivet i Nordland slår nå krisealarm for hva mer som kan komme, opplyser E24. Alle de om lag... Les mer »
virus

Coronaviruset: To personer i Bodø smittet

Til nå har Nordland vært eneste fylket i Norge uten påvist smitte av coronaviruset, men det endret seg lørdag kveld, opplyser NRK. Folkehelseinstituttet (FHI) informerer at 34 nye personer har testet positivt... Les mer »
skole universitet

Mobbet på skole i Bodø i årevis – Nå vil faren vite av hvem

Et barn skal ha blitt mobbet på en skole i Bodø i flere år, nå vil faren til barnet til bunns i saken, ifølge Avisa Nordland. En far i Bodø ber nå... Les mer »
idrett butikk

G-Max i Bodø legges ned

Konkursen i Gresvig konsernet får konsekvenser for Bodø. 34 butikker i Gresvik-konsernet legges ned, og opptil 500 personer mister jobben, opplyser Nettavisen. I Bodø legges G-Max ned, opplyser Avisa Nordland. G-Sport på... Les mer »