Glimt tapte borte mot Odd

fotball

Odd fikk besøk av Bodø/Glimt i Skien lørdag kveld for en fotballkamp i Eliteserien. Glimt startet med Haikin, Sampsted, Moe, Høibråten, Wembangomo, Vetlesen, Hagen, Saltnes, Solbakken, Espejord og Pellegrino.

Glimt starter bra, får et hjørnespark, men ballen klareres. Så setter Milan Jevtovic inn 1-0 for Odd etter 10 minutter, men Pellegrino setter inn 1-1 for Glimt bare 10 minutter etter. Det var også stillingen til pause.

Etter pausen setter Conrad Wallem inn 2-1 for Odd. Rett etter får Pellegrino en stor mulighet, men det blir stang ut. 5 minutter på overtid får Glimt en utligning og stillingen er 2-2. Det er Isak Helstad Amundsen som satte inn målet.

Men rett etter får Odd straffe. Og den setter Ruud inn for Odd som dermed vinner kampen 3-2, nesten 10 minutter på overtid.

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.