Finn Henrik fikk Opplæringsprisen

nfk

Leder for Nord-Salten Opplæringskontor, Finn Henrik Pettersen, ble tildelt Opplæringsprisen 2021 under fylkestinget mandag.

Yrkesopplæringsnemnda i Nordland deler hvert år ut en pris til en bedrift, lokal forening, videregående skole, person eller andre som har utmerket seg i arbeidet for å fremme fagopplæring i arbeidslivet.

I statuttene står det blant annet at det skal legges vekt på opplæringens mål og innhold, samarbeidet mellom bedrift, skole og andre utdanningsinstitusjoner.

Les også:  Andøya: Støtter nytt rom-senter

Årets vinner Finn Henrik Pettersen har jobbet over 20 år i fagopplæringen, har vært leder for opplæringskontoret i Lofoten, og er nå leder for Nord-Salten Opplæringskontor i Hamarøy.

– Tusen takk for denne prisen, dette er veldig stort for meg! Det er er en stor tillitserkæring fra bedriftene som har nominert meg, og jeg er overveldet over det de har sagt i begrunnelsen. Mange dyktige og dedikerte folk som jobber med fagopplæring i fylket vårt, sier Finn Henrik Pettersen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.