moddi

Moddi legger turen innom Nordland i sin nye norgesturné

Forrige gang Pål Moddi Knutsen dro på turné, var det Istanbul, London og Santiago de Chile som stod på plakaten. Denne gangen heter stoppestedene Ulsteinvik, Skaun og Mo i Rana. I dag... Les mer »
julemat

LESERINNLEGG: God jul og godt nytt år fra ordføreren i Hamarøy

Nå går 2021 mot slutten og vi er klar til å feire jul igjen. I starten av 2021 sto vi midt i et koronautbrudd som rammet jule- og nyttårsfeiringen her hos oss.... Les mer »
nfk

Finn Henrik fikk Opplæringsprisen

Leder for Nord-Salten Opplæringskontor, Finn Henrik Pettersen, ble tildelt Opplæringsprisen 2021 under fylkestinget mandag. Yrkesopplæringsnemnda i Nordland deler hvert år ut en pris til en bedrift, lokal forening, videregående skole, person eller... Les mer »
bondegård

Kurs for unge bønder i Bodø

Nordland Bondelag inviterer nå til det årlige eierskiftekurset for unge bønder på Radisson blu hotell, Bodø 22. – 24. oktober 2021. De ønsker å tilby et kurs for unge bønder, som er en kombinasjon av nyttig... Les mer »
covid 19 virus

Betaling for koronatest i Hamarøy

Koronatesten er gratis hvis du skal teste deg fordi du har symptomer, er nærkontakt, har grunn til å tro at du kan være smittet eller kommer fra utlandet. Du må imidlertid betale for... Les mer »
hamarøy

Flytt til Hamarøy – Byggeklare tomter fra 17.000 kroner!

Hamarøy kommune vil at flere skal bygge og bo i kommunen. Derfor selger kommunen nå byggeklare tomter med vei, vann og avløp for en svært lav pris. De byggeklare boligtomter er på følgende... Les mer »
smittevern

Koronaordning for frivillige lag og organisasjoner i Hamarøy

Frivillige lag og organisasjoner kan søke om tilskudd i forbindelse med arrangement og aktiviteter som er påvirket av covid-19 pandemien, opplyser Hamarøy kommune. Formålet med ordningen er å stimulere til gjennomføring av... Les mer »
bøker bibliotek

Hamarøy bibliotek åpent hele sommeren

Hovedbiblioteket på Oppeid tar ikke sommerferie i år. – Vi er klare for å ta imot dere ivrige lesere, dere som vil bla i avisa eller tidsskriftene, opplyser Hamarøy bibliotek. Bibliotekfilialen på Drag har siste åpningsdag før sommeren onsdag... Les mer »
helse

Regjeringen letter på smitteverntiltak i 10 kommuner i Salten

Regjeringen varsler at det blir lettelser i tiltaksnivået for seks kommuner i Vestfold og Telemark og ti kommuner i Salten i Nordland natt til mandag, ifølge Resett. De regionale tiltakene i kommunene... Les mer »
vaksine

Hamarøy kommune: – Ta kontakt om du får symptomer etter AstraZeneca-vaksinen

Ca. 140 personer har fått AstraZeneca-vaksinen i Hamarøy. Det er bare helsepersonell under 64 år som hår fått vaksinen, opplyser Hamarøy kommune. Kommuneoverlegen Elisabeth Richter ber nå alle om å ta kontakt med legevakt... Les mer »