kirke

Biskopen besøker Hamarøy

Fra 29. november til 4. desember er fungerende biskop Gunnar Bråthen på visitas i Hábmer – Hamarøy. Det er lagt opp et rikholdig program hvor både menigheter og lokalsamfunn skal besøkes, opplyser... Les mer »
nfk

– Stolt over Hamarøy hotell

Tirsdag fikk Hamarøy Hotell den regionale Mangfoldsprisen.  – Jeg er glad for at nettopp Hamarøy hotell fikk denne prisen. Hotellet har ansatte fra elleve forskjellige land og fire kontinenter, og har vært en... Les mer »
svømming

Folkebad på Innhavet svømmebasseng i Hamarøy

Innhavet svømmebasseng er åpnet for folkebad hver lørdag fra 5. november 2022, opplyser Hamarøy kommune. Åpningstider for folkebad hver lørdag: småbarnsfamilier kl. 14.00 – 15.00 og familiebad kl. 15.00 – 17.00. Les mer »
skole barn

TV-aksjonen: Fantastisk innsats av skolene i Hamarøy

Til sammen har de tre skolene i Sørfold bidratt med imponerende 49.321 kroner til årets TV-aksjon og Leger uten grenser. De har løpt, bakt, laget produkter for salg og mye mer, melder... Les mer »
rein same

Utlysning av tilskudd for samisk kultur 2023 i Hamarøy

Det kan nå søkes tilskudd til samiske kulturminner og kulturmiljøer, og samisk fartøyvern, opplyser Hamarøy kommune. Tilskuddene gjelder for 2023, tilskuddet kan overføres etter gjeldende regler. Tiltakene som får tilskudd i 2023 må ferdigstilles innen 2025. Søknadsfrist 1.... Les mer »
playstation

Ny undersøkelse: Mange unge ensomme i Hamarøy

Ungdata-undersøkelsen for 2022 er gjennomført i Hábmera suohkan – Hamarøy kommune. Deltakende i undersøkelsen var 5. – 7. trinn i grunnskolen, ungdomsskoletrinnet og videregående skole. Resultater viser at til tross for god organisert... Les mer »
live konsert

Sommermusikantene klare for gratis konserter i Hamarøy

Sommermusikantene 2022 er klare til årets turne. Etter suksess i fjor, klarer de å levere tre strålende konserter i Hamarøy. Det er gratis konserter med fin musikk og kjente låter. De skal... Les mer »
moddi

Moddi legger turen innom Nordland i sin nye norgesturné

Forrige gang Pål Moddi Knutsen dro på turné, var det Istanbul, London og Santiago de Chile som stod på plakaten. Denne gangen heter stoppestedene Ulsteinvik, Skaun og Mo i Rana. I dag... Les mer »
julemat

LESERINNLEGG: God jul og godt nytt år fra ordføreren i Hamarøy

Nå går 2021 mot slutten og vi er klar til å feire jul igjen. I starten av 2021 sto vi midt i et koronautbrudd som rammet jule- og nyttårsfeiringen her hos oss.... Les mer »
nfk

Finn Henrik fikk Opplæringsprisen

Leder for Nord-Salten Opplæringskontor, Finn Henrik Pettersen, ble tildelt Opplæringsprisen 2021 under fylkestinget mandag. Yrkesopplæringsnemnda i Nordland deler hvert år ut en pris til en bedrift, lokal forening, videregående skole, person eller... Les mer »