byggearbeid

Ny arealplan i Hamarøy

Hábmera suohkan – Hamarøy kommune har satt i gang prosessen med ny arealplan, som erstatter gamle Hamarøy sin arealdel fra 2009 og gamle Tysfjord sin arealdel fra 2015, opplyser kommunen. Kommunestyret og... Les mer »
nfk

5 millioner til satsing på Hamarøy

Fylkesrådet vil støtte opp under veksten som skjer i industrien i Hamarøy med 5 millioner kroner og tilbud om kompetanse fra Nordland fylkeskommune. –Det som nå skjer i Hamarøy er skikkelig spennende... Les mer »
mikrofon musikk tale

Støtte til kulturmidler og næringstilskudd i Hamarøy

Det gis aktivitetstilskudd til allmenne kulturtiltak og til idrett- og friluftsliv. Det kan søkes om tilskudd som bidrar til allsidig og aktivt idretts- og kulturliv, der barn og ungdom prioriteres. Søknadsfrist er 01. mai... Les mer »
bodøposten android

Telia bygger 5G: – Nå er det Bodø sin tur

Telias nasjonale 5G-utbygging fortsetter for fullt, og selskapet er nå i gang med den omfattende moderniseringen av mobilnettet i Bodø kommune. Det betyr høyere hastigheter, mye bedre kapasitet og ikke minst god dekning.... Les mer »
brann brannbil

Ny branntankbil på Innhavet

Nylig nviterte Salten Brann IKS til offisiell overlevering av ny branntankbil på Innhavet. Branntankbilen er den første av to biler som er anskaffet for å dekke kravet om slukkevannforsyningen i tunnelene på... Les mer »
vinter

Problem med forskjellsbehandling av brøyting i Hamarøy

Hamarøy kommune er klar over problemet med ulik behandling av private veier. Private veier vedlikeholdes normalt av brukerne, men enkelte av de private veiene har delvis blitt driftet av kommunen, melder kommunen.... Les mer »
vinter barn

Bodø Røde Kors arrangerer vinterferie for familier i Sulitjelma

Røde Kors arbeider aktivt for å sikre at alle barn får like muligheter. Gjennom «Ferie for alle» kan barn fra familier med landvarig svak økonomi få mulighet til å reise på ferie med... Les mer »
nordvik

Går sammen om tungberging i Salten

Nord Salten Auto AS og Vifa bilberging AS går sammen om etableringen av Salten Tungberging AS på Fauske. De to bilbergingsselskapene som holder til i henholdsvis Hamarøy og Steigen, samt Bodø og... Les mer »
kirke

Biskopen besøker Hamarøy

Fra 29. november til 4. desember er fungerende biskop Gunnar Bråthen på visitas i Hábmer – Hamarøy. Det er lagt opp et rikholdig program hvor både menigheter og lokalsamfunn skal besøkes, opplyser... Les mer »
nfk

– Stolt over Hamarøy hotell

Tirsdag fikk Hamarøy Hotell den regionale Mangfoldsprisen.  – Jeg er glad for at nettopp Hamarøy hotell fikk denne prisen. Hotellet har ansatte fra elleve forskjellige land og fire kontinenter, og har vært en... Les mer »