Bodø2024 og Parkenfestivalen blir vertskap for Arrangørkonferansen 2024

Foto: Ingrid Kjelling

Hvert år samler Norske Kulturarrangører (NKA) landets arrangører for å utveksle erfaringer, bygge nettverk og få faglig påfyll. I år var Litteraturhuset i Fredrikstad vertskap, og neste år møtes kulturarrangører i Norge i Bodø!

Bodø, en by kjent for sin vakre natur og unike kulturelle arv, vil sammen med Parkenfestivalen tilby en spennende plattform for deltakelse, diskusjon og videre læring. Arrangørkonferansen i Bodø vil gi en mulighet for NKAs medlemmer til å utforske, lære og knytte bånd i et miljø som fremmer kreativitet og samarbeid.

Les også:  Ørjan blir Brand Manager for Lexus Bodø

– Det er stor stas at Bodø for alvor har blitt en nasjonal aktør innenfor kultur. Vi gleder oss til å ta imot Norges kulturarrangører sammen med resten av kulturaktørene i byen» sier programsjef i Bodø2024, Henrik Sand Dagfinrud.

Parkenfestivalen er en årlig musikkfestival som arrangeres i Rensåsparken i Bodø. Festivalen ble arrangert første gang i 2006. I 2024 er de med som vertskap for Arrangørkonferansen, sammen med Bodø 2024.

Les også:  Ivar Andreassen fra Bodø ny styreleder i Fiskebåt Nord

– Vi er stolte og ydmyke over å få æren til å ta imot hele arrangør-Norge hjem til oss, og lover å vise Bodø fra sin beste side, spesielt i et år der Bodø er kulturhovedstad i 2024, sier festivalsjef i Parkenfestivalen, Gøran Aamodt.

Neste års konferanse vil foregå 25. – 26. oktober.

Foto: Ingrid Kjelling

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.