hes

Ane Brun kommer til Parkenfestivalen i Bodø

Ane Brun er nå ute med låten «Våge å elske», som er en norsk oversettelse av hennes egen ”Daring to Love” fra 2013. Samtidig annonserer Ane Brun konsert på Parkenfestivalen 2022 i... Les mer »
parkenfestivalen

Parkenfestivalen 2021 fikk avslag

Parkenfestivalen 2021 i Rensåsen i Bodø skulle bli den første store festivalen i Norge uten vanlige smitteverntiltak. Men både FHI og Helsedirektoratet sier nei, ifølge NRK. Planen var å arrangere Parkenfestivalen med... Les mer »
scandic live nation

Parkenfestivalen 2020 i Bodø streames

Noen av Norges største festivaler skal i samarbeid med DNB ha digitale konserter, blant annet skal Parkenfestivalen 2020 i Bodø streames, ifølge NRK. I tillegg til streaming, skal Parkenfestivalen i Bodø ha... Les mer »
parkenfestivalen

Parkenfestivalen 2020 i Bodø avlyst

Etter at kulturministeren Abid Raja (V) tidligere i dag kunngjorde at alle store festivaler stanses til over sommeren, melder nå Parkenfestivalen at de ikke kan gjennomføre årets festival. Hvis du har kjøpt billett til Parkenfestivalen... Les mer »
scandic live nation

Mann på Parkenfestivalen arrestert

Politiet melder at en mann i 30-årene ble innbrakt til politistasjonen i Bodø på grunn av at han ikke etterkom politiets pålegg. Mannen som ble arrestert natt til søndag var på Parkenfestivalen,... Les mer »
politiet

Mann i 40-årene sparket til annen mann på Parkenfestivalen

Politiet melder at en mann i 40-årene skal ha sparket til en annen mann natt til lørdag på Parkenfestivalen i Rensåsparken i Bodø. Mannen i 40-årene ble bortvist fra Parkenfestivalen. Det skal... Les mer »
parkenfestivalen

Snart klart for Parkenfestivalen 2019 – Her er artistene

Snart er det klart for en av Nord-Norges største kulturbegivenheter, nemlig den årlige Parkenfestivalen i Rensåsparken i Bodø. I år arrangeres Parkenfestivalen slik: FamilieParken 15.08.19 – kl: 16.00, Torsdag i Parken 15.08.19... Les mer »
universal

Ny musikk fra Magnus Eliassen fra Bodø – Klar for Parkenfestivalen

Magnus Eliassen er tilbake med ny musikk for første gang på fire år. Etter å ha gitt ut de stillferdige og ettertenksomme låtene «Dersom æ vokste opp her» og «Stor» i 2015,... Les mer »
parkenfestivalen

Madrugada gjør comeback på Parkenfestivalen 2019

Rockebandet Madrugada med sangeren Sivert Høyem i spissen gjør comeback i 2019 og flere konserter skal være planlagt. Blant annet skal Madrugada spille under Parkenfestivalen i Bodø, opplyser NRK. Madrugada er første... Les mer »
live konsert

Parkenvestivalen – Se bilder og video her!

Den årvisse Parkenfestivalen er igang med masse flotte artister og opptredener i Rensåsparken i Bodø. uansett om du ikke har vært der, eller har du vært der, kan du se bilder og... Les mer »