Foto: Ingrid Kjelling

Bodø2024 og Parkenfestivalen blir vertskap for Arrangørkonferansen 2024

Hvert år samler Norske Kulturarrangører (NKA) landets arrangører for å utveksle erfaringer, bygge nettverk og få faglig påfyll. I år var Litteraturhuset i Fredrikstad vertskap, og neste år møtes kulturarrangører i Norge... Les mer »
Innestæmme

MUSIKK: Bodøbandet Innestæmme ute med EPen «Moder jord»

Innestæmme har gjort seg godt bemerket, og fått svært gode omtaler: «De har en sologitarist med Isabel Mjelde Karlsen som holder internasjonalt nivå, og vokalisten Lasse har en rett i fleisen-holdning, som får... Les mer »
pressenytt

Skal ruste Bodø for fremtiden – Får inkluderende designstøtte

Bedre bydesign og inkluderende kulturarrangementer skal gjøre Bodø bedre å bo i. Nå mottar to Bodø-prosjekter støtte fra DOGA. – Inkluderende design er empatisk og menneskesentrert, og gir verdi til enkeltindivider, næringsliv... Les mer »
hes

Ane Brun kommer til Parkenfestivalen i Bodø

Ane Brun er nå ute med låten «Våge å elske», som er en norsk oversettelse av hennes egen ”Daring to Love” fra 2013. Samtidig annonserer Ane Brun konsert på Parkenfestivalen 2022 i... Les mer »
parkenfestivalen

Parkenfestivalen 2021 fikk avslag

Parkenfestivalen 2021 i Rensåsen i Bodø skulle bli den første store festivalen i Norge uten vanlige smitteverntiltak. Men både FHI og Helsedirektoratet sier nei, ifølge NRK. Planen var å arrangere Parkenfestivalen med... Les mer »
scandic live nation

Parkenfestivalen 2020 i Bodø streames

Noen av Norges største festivaler skal i samarbeid med DNB ha digitale konserter, blant annet skal Parkenfestivalen 2020 i Bodø streames, ifølge NRK. I tillegg til streaming, skal Parkenfestivalen i Bodø ha... Les mer »
parkenfestivalen

Parkenfestivalen 2020 i Bodø avlyst

Etter at kulturministeren Abid Raja (V) tidligere i dag kunngjorde at alle store festivaler stanses til over sommeren, melder nå Parkenfestivalen at de ikke kan gjennomføre årets festival. Hvis du har kjøpt billett til Parkenfestivalen... Les mer »
scandic live nation

Mann på Parkenfestivalen arrestert

Politiet melder at en mann i 30-årene ble innbrakt til politistasjonen i Bodø på grunn av at han ikke etterkom politiets pålegg. Mannen som ble arrestert natt til søndag var på Parkenfestivalen,... Les mer »
politiet

Mann i 40-årene sparket til annen mann på Parkenfestivalen

Politiet melder at en mann i 40-årene skal ha sparket til en annen mann natt til lørdag på Parkenfestivalen i Rensåsparken i Bodø. Mannen i 40-årene ble bortvist fra Parkenfestivalen. Det skal... Les mer »
parkenfestivalen

Snart klart for Parkenfestivalen 2019 – Her er artistene

Snart er det klart for en av Nord-Norges største kulturbegivenheter, nemlig den årlige Parkenfestivalen i Rensåsparken i Bodø. I år arrangeres Parkenfestivalen slik: FamilieParken 15.08.19 – kl: 16.00, Torsdag i Parken 15.08.19... Les mer »