MUSIKK: Bodøbandet Innestæmme ute med EPen «Moder jord»

Innestæmme

Innestæmme har gjort seg godt bemerket, og fått svært gode omtaler: «De har en sologitarist med Isabel Mjelde Karlsen som holder internasjonalt nivå, og vokalisten Lasse har en rett i fleisen-holdning, som får oss til å tenke på selveste Biff Malibu i Gluecifer».

Nå er rockebandet ute med sin første EP hvor låten «Moder jord» er et tydelig rocke-rop om frustrasjonen de unge står i med å rydde opp etter tidligere generasjoner. «Det e ingen her som forstår, og ingen lær når de må»! Nå er Innstæmme sin første EP sluppet med fire ferske og ramsalte låter fra Bodøbandet.

Les også:  Nye tall: Bodø kommune er den 64. dyreste kommunen å eie bolig

Vokalist Lasse Olav Olaussen jobber som mekaniker på ei fiskeskøyte når han ikke er i øvingslokalet.

– «Moder jord» kom til på vei over Vestfjorden, på vei hjem til Nord-Arnøy.Inspirasjonen til låta kom fra frustrasjonen av å vokse opp som ungdom i dag, å måtte ta ansvar og rydde opp etter den eldre generasjonen som har ødelagt miljøet. Når man har vokst opp i distriktet, blir miljøsjokket stort når du møter verden, sier Lasse Olav Olaussen.

Les også:  St. Eystein skole i Bodø feirer 20 år!

Isabel Mjelde Karlsen og Lasse Olav Olaussen kommer fra Nord-Arnøy utenfor Bodø og startet bandet Innestæmme i 2018. Drivkraften til bandet er rock på nordnorsk.

Bandet er forankret i den nordnorske folkesjela, ispedd en god dose rock. Med sangstemmen til Lasse på høyoktan og overbevisende gitarriff, er de på god vei til å skape sin helt egen sound. CC Cowboys har alltid vært et stort forbilde for bandet og med velsignelse av Magnus Grønneberg har de spilt inn «Tigergutt», selvfølgelig på nordnorsk!

Les også:  Hanne Sørvaag feirer 25 år som plateartist

Med sitt naturlige scenetekke og spilleglede, skaper de en energisk sceneopplevelse som du må få med deg!Bandet skapte overskrifter når strømmen gikk på Parkenfestivalen i Bodø i 2020. For å underholde et ventende publikum serverte bandet krone-is i påvente av at strømmen skulle komme tilbake, til stor overraskelse og hyllest fra publikum og presse.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.