Jimmy Smash signerer med Playground Music

playground

Duoen som består av Mikkel Graham Guttormsen og Håvard Lyngstad skriver og produserer smart og melodisterk pop/RnB med klare assosiasjoner til sjelfull jazz og soul.

Med 1,8 mill streams og over 400 radioplays på NRK P3 på sine tre singelutgivelser har Jimmy Smash allerede vist at de kan bryte med de mest oppbrukte tendensene i kommersiell norsk musikk. Etter to solide opptredener med fullt band under by:Larm i fjor er det ingen tvil om at de også er et verdig tilskudd til den norske livescenen.

Les også:  MUSIKK: Bel Canto ute med låta "Grass Mint Crisp"

Nå jobber duoen med nytt materiale og har store planer for 2019. 

– Vi jobber for tiden med ny musikk som går i litt nye retninger,» forteller de. «Vi bruker vår signatur-vokal i alle låtene, men prøver kontinuerlig å finne nye måter å bruke den på. De siste månedene har blitt fylt med mange møter og mye planlegging. Nå har vi endelig satt et fantastisk team, og vi gleder oss til å se hva vi kan oppnå de kommende årene, sier duoen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.