Det skjer masse spennende på Stormen bibliotek

stormen bibliotek

Stormen er ikke bare en scene for musikk og underholdning, for Stormen biliotek har også mye spennende å by på. I løpet av februar og mars skjer det faktisk veldig mye interessant på Stormen bibiotek.

Stormen bibliotek kan nemlig by på flere interessante foredrag, plateslipp, filmvisning og ikke minst arrangeres UKM Bodø 2018.

27. februar er det foredraget «Reisebrev fra Betlehem i skyggen av Trump» og 28. februar er det plateslipp med Susanne Lundeng.

Les også:  Bodø Bilutleie feirer 50 år: – Nærmest vokst opp i selskapet

I mars skjer det også mye. Fredag 2. mars kan du oppleve skuespillerne Kim Haugen, Helge Jordal, Iren Reppen og Per Frisch til en samtale om arbeidet med teaterstykket «Prisen».

3. mars går arrangementet «Mat som medisin» av stabelen. I tillegg blir det andre foredrag, og i tillegg en filmvisning. Men en av de mest spennende arrangementene, særlig for de unge er nok UKM Bodø 2018.

Les også:  Bodø: Program for 17. mai 2024

UKM er forkortelse for Ung Kultur Møtes og er en samling arrangementer i flere kategorier som utføres av ungdom fra Bodø. Datoen er 17. mars.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.