ANNONSE: Elektroniske sexleketøy er populært

Annonse:

Sexleketøy har lenge vært å regne som en mindre nisje i en ikke så ofte nevnt bransje. En bransje som ser stor vekst i disse tider, noe som kun er positivt fordi glede er viktig for mennesket. Dette kan særlig merkes i utviklingen av leker, da den høye etterspørselen stimulerer produksjonen og frigir flere penger til produksjon av nye typer sexleketøy og utvikling av allerede eksisterende produkter. Dette kan merkes i bransjen og betyr at man fremdeles kan gi glede til både menn og kvinner. Det betyr også at man kan utforske noen nye metoder som industrien bare vil fortsette å vokse videre fra. 

Kvinnene fører fortsatt an

Det er spesielt kvinner som investerer i sexleketøy for seg selv, noe som ses i salg av vibratorer og stimulatorer. I dag kan finnes det et utrolig stort utvalg av leketøy, noe som blant annet skyldes at det har blitt så populært blant unge mennesker. Et av de nye elektroniske leketøyene man virkelig kan se publikum har tatt til seg, er vibrerende egg. Dette leketøyet er et eksempel på den trenden man ser i dag hvor det ikke bare enslige kvinner og menn som investerer i sexleketøy, men også par som begynner å bruke eller allerede bruker sexleketøy på soverommet. Leketøy for kvinner er allerede tilgjengelig i et hav av størrelser og farger, og de elektroniske av denne typen er ofte mer populære enn de hånddrevne fordi kvinnene vet og snakker mer om sexleketøy i dag. Derfor råder de ofte hverandre, og dette betyr også at det er her industrien vil satse pengene sine og investere i den elektroniske delen av vibratorer og dildoer, som for eksempel den populære magic wand vibrator

Les også:  ANNONSE: Populær dansk vekttap-app lanseres i Norge

Oppladbare leketøy er populært

Mange av de nye sexleketøyene skal lades og drives ikke av batterier, noe som mange av bransjens kunder synes er en positiv ting fordi de er vant til å lade datamaskiner, mobiltelefoner og mye annet. De har vokst opp i en digital kultur og synes det er normalt å sette den i en stikkontakt og lage den opp i stedet for å kjøpe og skifte batterier. 

Les også:  ANNONSE: Slik kjempes det for tryggere arbeidsplasser i Norge

Men det er ikke helt slutt på batterier, for det er fortsatt mange av leketøyene som går på batterier. Men dette er de helt normale batteriene du kan kjøpe i den lokale butikken, og derfor er det også mange som er fornøyde med denne typen fordi den er lett tilgjengelig. Det er akkurat det det handler om i dag; at ting skal være lett tilgjengelige. Og det er det samme som skaper veksten i bransjen, for det handler rett og slett om å ha noe håndfast og tilgjengelig.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.