Åge Aleksandersen klar for avskjedsturné

stageway

Åge Aleksandersen varslet nylig en sluttdato for sin turnévirksomhet med Sambandet om to år. Nå styrker han teamet som skal lose dem fram mot det endelige punktumet, som settes i Trondheim i august 2025.

Stageway, med manager Arne Svare og daglig leder Sigve Prestnes i spissen, tar over stafettpinnen fra Tor Evensen, som var bassist i Sambandet frem til 1986, og som siden har fungert som bookingansvarlig og manager for bandet.

Les også:  Bjella slipper albumet "Nysetmåne"

– Jobben som skal legges ned for å skape en storslagen finale for Åge & Sambandet er formidabel og jeg er veldig glad for å få nye krefter inn i dette arbeidet, sier Evensen.

– Vi er hoppende glade over å ha fått oppdraget og gleder oss som unger til å ta fatt på jobben, sier manager i Stageway, Arne Svare, og daglig leder Sigve Prestnes, som umiddelbart takket ja til denne muligheten da Åge ringte.

Les også:  Tomorrow's Outlook slipper albumet "Black Waves"

Sammen med teamet i Trondheim, starter de nå planleggingen av det som skal bli en toårig avskjedsturné med Åge & Sambandet. I løpet av denne perioden skal hele landet få besøk av Åge og Sambandet for siste gang.

Gamle venner skal hilses på, det skal mimres og minnes. Det skal gråtes en skvett, men latteren skal være høyere. Og det skal spilles! Låter som et helt land har lært å kjenne og å elske. Musikk som ligger i DNA-et til en hel nasjon. Sanger om alvorlige ting, glade sanger og artige sanger.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.