Å rulle, eller å ikke rulle, er spørsmålet i RUSS2019 på Viafree

viafree

Vårens vakreste eventyr for 2000-årgangen er i gang, og de neste ukene får du et unikt innblikk i feiringen av tolv års skolegang. Her er RUSS2019.

Etter tolv år på skolebenken har generasjon Z brukt ca. en fjerdedel av tiden på å planlegge «RT». I årets sesong av RUSS2019 er det jentene vi blir bedre kjent med. Vi blir med i jentenes siste tid på videregående der gutter, skole, festing og ikke minst russetiden er i fokus.

Les også:  Parmaskinken har akkurat blitt sunnere og bedre

– Jeg og Celina har det alltid lættis sammen. Jeg gleder meg virkelig til å feire RT sammen med denne fantastiske jenta.

Oslo-jentene Celina og Sarah er bestevenner og gleder seg til en perfekt russetid sammen. De har bestemt seg for å ikke være med på en egen buss, men å rulle og feste med flere, for å spare penger til en reise når de er ferdig med skolen. Glansbildet om en perfekt «RT» rakner imidlertid når Sarah har får seg kjæreste kort tid før festmåneden starter. 

Les også:  – Planlegg høstferien nå

På Oslo-bussen «As If» følger vi Celine og Olivia som er på buss med 20 andre jenter. Det er mye som skal planlegges og bestemmes, og det er duket for en rekke av drama, stress og intriger når bussen skal klargjøres før rullingen starter i april.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.