VIDEO: Skaar ute med låta «24»

warner

Skaar sin tredje singel er endelig ute. «24» føler opp knalldebuten «Higher Ground» som i skrivende stund har godt over 4 millioner strømminger og lyttere over hele verden, samt den groovy dansetunen «Wicked Rhythm» som kom på nyåret. 

De to låtene har gitt 20-åringen mye oppmerksomhet allerede i sitt første halvår som artist. «Higher Ground», som var en del av soundtracket til dansefilmen «Battle», har gitt henne lyttere på flere kontinenter. Begge låtene har fått høy rotasjon på norsk radio og ført til flere TV-opptredener, festivalbookinger og ikke minst: en invitasjon fra kongefamilien om å bli med dem på statsbesøk i Chile, som Hilde selvsagt takket ja til. 

Les også:  13 millioner til inkludering i kulturliv

Oppsummert må det kunne betegnes som en knallstart på karrieren. Og det er mye mer i vente.

– Det siste året har vært ubeskrivelig kjekt. Jeg har på mange måter nådd en del av målene mine mye tidligere enn jeg hadde trodd, sier Skaar.

Først ut er altså «24». En låt skrevet av Hilde selv, med hjelp av produsent Erik Smaaland, Benjamin Pedersen og Gerard O’Connel.

Les også:  The Other End slipper debutalbumet "The Sun Will Do You Good, They Said"

– Det er en feelgood break up-låt. Den handler om å ta tilbake makta over seg selv, og gi en liten finger til de som vil dra deg ned, sier Skaar.


Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.