Glimt gruset HamKam på Aspmyra

glimt

HamKam prøvde å forsvare seg mot serieleder Bodø/Glimt, men to scoringer av Amahl Pellegrino og en av perle fra Hugo Vetlesen gruset HamKam på Aspmyra.

6-7000 tusen tilskuere trosset regnvær og møtte på Aspmyra da Bodø/Glimt fikk besøk av Hamarkameratene. Glimt presset HamKam hele første omgangen, og HamKam var hadde bare et par farlige situasjoner.

Det lå scoringer i luften for Glimt men første omgang ble målløst. Det ble ikke andre omgang. Amahal «Pelle» Pellegrino tok en retur fra HamKam-keeperen og dunket inn 1-0 for Glimt etter 65 minutter. Og to minutter etterpå scoret Pelle igjen. 2-0 til Glimt.

Men det var ikke over.

Hugo Vetlesen fikk supertreff på en ball fra 20 meter og satte inn en perlescoring 10 minutter før full tid. Dermed endte kampen 3-0 til Glimt som klarte å komme igjennom et lag som omentrent bare forsvarte seg selv.