MUSIKK: Simen Mitlid ute med låta «While Heaven Is on Fire»

hes

Simen Mitlid fra Os har gjort seg bemerket i både inn- og utlands med sine lavmælte og underfundige indiepop-låter. Han slapp albumet «Everything Is the Same» i 2017, og «Neutral» i 2019, og har allerede rukket å slippe tre låter i 2020.

Nå slipper han låta «While Heaven Is on Fire», som er fjerde låta fra det kommende albumet. Albumet ventes til høsten.

Han har tidligere i år sluppet låtene «Murders», «Weeks»og «Birds», der de to sistnevnte har vært listet på NRK P3. 

– While Heaven Is on Fire er en vanlig sang om en uvanlig biltur: Langs Mosseveien, på vei hjem fra Vinterbro Senteret mot Oslo, sto plutselig himmelen i full fyr. Skyene kapitulerte mot flammene og styrte ut i Bunnefjorden som luftskip, brennende engler dalte ned fra himmelen og ble til aske når de traff panseret på bilen min, mens det blå himmel-lerretet brant opp like fort som avispapir i en peis, sier Simen selv om låta. 

Les også:  Eurovision Young Musicians 2024 i Bodø

– Men selvfølgelig var det hele en drøm, faktisk en ganske vanlig drøm. Så om dette er en sang om en uvanlig biltur eller en vanlig drøm, er jeg usikker på. Men andres drømmer er jo veldig uinteressant å høre om, så om jeg skriver at dette er en som en uvanlig biltur er jo kanskje det mer interessant. Men det er selvfølgelig utrolig urealistisk at himmelen brant opp under en biltur fra Vinterbro Senteret til Oslo (og jeg har verken bil eller lappen), så problemene står rett og slett i kø for dette presseskrivet, avslutter han humoristisk. 

Les også:  VIDEO: Kalandra har sluppet låta "Are You Ready?"

Simen Mitlid er en indie-singer/songwriter fra Os i Østerdalen. Han debuterte med EPen «While We Wait», etterfulgt av albumet «Everything Is The Same», og «Neutral». Mitlid er signert til plateselskapet Kokeplate. Musikken hans har blitt svært godt mottatt både inn- og utlands, og han har blant annet fått omtale i American Songwriter Magazine, The Wild Honey Pie og The Revue. Han har også vært Ukas Urørt på P3, vært listet flere ganger og hatt 10 låter med i den kritikerroste NRK-serien «Unge Lovende».

Les også:  Eurovision Young Musicians 2024 i Bodø
Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.