ringnes

Solofondet vekkes til live etter 15 års dvale

Solofondet var på 1990-tallet en av Norges mest populære støtteordninger for ungdom. Nå gjenoppstår fondet, og denne gangen sitter engasjerte jevnaldrende i juryen. Nå kan ungdom med originale ideer og brennende engasjement... Les mer »
team arbeidsplass

Vanskeligere for unge i arbeidslivet

Hva skal til for at samfunnets unge finner en trygg vei inn i arbeidslivet, i stedet for å løse rundreisebillett i NAV-systemet? Forskningssjef i FAFO Anne Britt Djuve har overfor blant annet... Les mer »
påskeegg

Åpent hus for hele familien i Gildeskål

Gildeskål kommune inviterer sammen med en gruppe engasjerte småbarnsforeldre og Splint IL til aktivitetsdag i Kulturhallen lørdag 23. mars mellom klokken 12.00 – 15.00. Det blir ulike aktiviteter for barn i alle... Les mer »
telenor

Telenor lanserer fordelsabonnementet Yng Goodies

Unge bruker mer data enn noensinne. Samtidig stiller de høye krav til at mobilabonnementet skal være rimelig, fleksibelt og tilpasset deres eget behov. Nå lanserer Telenor et nytt mobilabonnement som vektlegger individualitet... Les mer »
voldtekt vold kvinner

Vil hjelpe barn og unge med problematisk eller skadelig seksuell atferd i Nordland

Forskning viser at minst 1/3 av seksuelle overgrep mot barn og unge begås av andre barn og unge. I morgen møtes over 20 fagpersoner på Campus Helgeland i Mo i Rana for... Les mer »
nordic screens

Lanserer familiekanalen Nordic Family på RiksTV og Strim

YouTube-selskapet Nordic Screens lanserer fredag 1.mars en ny barne- og familiekanal med utelukkende norsk innhold. De tidligere NRK Super-profilene Silje Sirnes Winje og Stian Barsnes-Simonsen leder satsingen. TV-distributøren RiksTV og strømmetjenesten Strim... Les mer »
slalom gutt barn

Meløy kommune inviterer ungdommen til Glomfjord Alpinsenter

I samarbeid med Glomfjord alpinsenter arrangerer Meløy kommune «Høy Puls Vinter» med mange ulike aktiviteter i og rundt alpinbakken i Glomfjord, opplyser Meløy kommune. Høy Puls Vinter går av stabelen 30. –... Les mer »
Kronprinsparets Fond

Kronprinsparets Fond lanserer Flytprogrammet: Framtidsverksted skal gi ungdom veikart for livet

– Ungdom må gjøre mange valg, og mange synes det er vanskelig å velge riktig. Vårt nye program Flyt skal hjelpe ungdom å se framover og planlegge hvordan de skal få det... Les mer »
demokratene

LESERINNLEGG: Knivene sitter løst i Oslo

Bare den siste måneden har det vært 34 alvorlige hendelser med kniv i Oslo. Ran, trusler, knivstikking etc. blant «unge mennesker». Nå vil politiet bøtelegge de unge med kniv. Jeg synes det... Les mer »
eskil hagen

Ungdommen i Bodø frykter for få tar HPV-vaksinen

Bodø kommune har gjort det slik at ungdom ikke lengre får dekket utgiften med å ta en HPV-vaksine, det får ungdommen i Bodø til å reagere. – Vi frykter at endringen kommunen... Les mer »