cocktails mocktails

Slik hjelper du barn som sliter med fulle foreldre i ferien

– Vi skal gjerne kose oss litt ekstra med alkohol i sommer. Men alt for ofte går det utover barna, sier Randi Hagen Eriksrud, generalsekretær i alkovettorganisasjonen Av-og-til. Denne uka starter sommerferien,... Les mer »
arbeid data nett

Ny undersøkelse: Unge arbeidstakere skifter jobb oftere

42 prosent av dem som skiftet jobb i fjor, planlegger å skifte jobb neste år, ifølge en ny undersøkelse. Det er de yngre generasjonene som bytter jobb oftest. – Unge arbeidstakere er... Les mer »
musikk podcast iphone

Telenor lanserer Nettslett – Ny tjeneste i kampen mot netthets

Barn og unge blir stadig utsatt for trakassering på nett. Dersom du havner i en situasjon der du blir krenket, mobbet eller opplever at nakenbilder blir spredt, er det vanskelig å vite... Les mer »
fly reise ferie

De yngste har minst kontroll på reiseforsikringen

Én av tre under 35 år er usikre på hva reiseforsikringen dekker. Mest usikre er de under 24 år, og det er flest av disse som skal ut og reise i sommer.... Les mer »
finn.no

Vinnerne av årets tre Havplastpriser er kåret!

Siden 29. april har over 5 000 femteklassinger ryddet strender over hele Norge fri for plast og søppel. Oppdrag Havplast er et samarbeid mellom FINN.no og Miljøagentene, som nå belønner den iherdige... Les mer »
scandic live nation

Påmelding til Ungdommens musikkmesterskap er i gang!

Tida er inne for å melde seg på Ungdommens musikkmesterskap 2019–2020. Noe Årets musiker i forrige UMM, Florian Rademacher Krogsæter (11), varmt anbefaler unge musikere å gjøre. – Ja, det gjør jeg... Les mer »
norges sjømatråd

Barn og unge fra Nord-Norge blant de dårligste til å spise fisk

70 prosent av barn og unge tror de spiser nok fisk. Sannheten er at bare 18 prosent av de mellom åtte og nitten år spiser fisk minst tre ganger i uken. Nesten... Les mer »
lege

Gildeskål kommune lyser ut sommerjobber for ungdom

Gildeskål kommune lyser også i år ut sommerjobb for ungdom i alderen 15-18 år, der de yngste vil bli prioritert, opplyser kommunen. Tiltaket er ment å gi eldre i kommunen på sykehjem/omsorgsbolig/eldresenter og... Les mer »
ringnes

Over 1000 ungdommer har søkt om Solofondet-penger

– En ny generasjon ungdom har latt seg inspirere av Solofondet, som har gjort et knallsterkt comeback etter å ha ligget i dvale siden 2003. Det relanserte Solofondet åpnet for søknader 10.... Les mer »
telenor

Vil bekjempe nettmobbing med mobiltelefonen

En ny undersøkelse fra Telenor viser at over halvparten av foreldre er bekymret for nettmobbing og barns sikkerhet på nett, og en tredjedel peker på skolen. I dag ble Nye Bruk Hue... Les mer »