specsavers

Specsavers lanserer samarbeid med Right To Play

Godt syn er avgjørende for å følge undervisning i skolen. Likevel er det mange barn i utviklingsland som ikke har mulighet til å besøke øyelege eller optiker, og eventuelle synsplager kan gi... Les mer »
ishavskraft

Her er vinnerne av Ishavskrafts Kulturstipend 2018

Kulturstipendet er etablert for å gi støtte og anerkjennelse til ungdommer mellom 15 og 25 år som ønsker å gjøre sitt kulturuttrykk innen kunst, musikk, dans eller drama til en levevei. Kandidatene... Les mer »
mario kart

Mario Kart turnering i Hamarøy

Nå kan fans av Mario Kart med figurene Mario, Luigi og Donkey Kong boltre seg i en 4 x spiller turnering med Mario Kart i Hamarøy. Turneringen går av stabelen 20. september... Les mer »
barn sv

Skal lære om selvfølelse

Over halvparten av norske jenter føler seg nedstemt og misfornøyde med eget utseende når de ser bilder av jenter i reklame. Nå skal de få selvfølelse inn på timeplanen. Flere enn 60... Les mer »
grønnsaker

Norges første undersøkelse om ungdoms spisevaner avslører klasseskiller

Ungdom av foreldre med lav utdannelse dropper frokost i større grad enn de med foreldre med høyere utdannelse. Tirsdag 28. august klokken 09:00 lanserte opplysningskontorene for landbruket Norges største undersøkelse om ungdoms... Les mer »
politi

Politiet stoppet 16-åring bak rattet

Politiet stoppet en personbil med 3 personer i natt til mandags moren i Bodø – alle under 18 år. Sjåføren var bare 16 år, opplyser politiet. Ungdommene tas med inn på stasjonen... Les mer »
nettspill

Lær barna nettvett før skolestart!

– Digital oppdragelse bør stå på foreldrenes timeplan før skolestart. Det kan forhindre mobbing, sier produktsjef hos Frende Forsikring, Einar Brekken. – Foreldre må engasjere seg for det barna gjør på internett.... Les mer »
parkenfestivalen

Parkenfestivalen starter med Parken UNG

Parkenfestivalen har lenge lekt med tanken på å lage en festival for de under 18 år, men har ikke helt funnet form eller formål før nå, står det på festivalens hjemmeside. Parken... Les mer »
trygg trafikk

Frykter norske ungdommer øvelseskjører for lite

Jo mer du kjører jo bedre sjåfør blir du. Bruk sommeren godt og la ungdommene slippe til bak rattet oppfordrer Trygg Trafikk. Mange 16-åringer er klare for å øvelseskjøre, men øvelseskjøring er... Les mer »
ungdom helse

Klart for Lofoten Friluftscamp 2018

Er du eller kjenner du en ungdom mellom 13 og 16 år som liker natur? I august tilbyr Lofoten friluftsråd en innholdsrik naturopplevelse for ungdom under Lofoten Friluftscamp 2018. Det er 10.... Les mer »