pakker brev

LESERINNLEGG: Posten skal fremover

4. juni vedtok Stortinget endringer i postloven. Posten skal fortsatt frem, men ikke like ofte som før. Det er fordi vi sender langt færre brev til hverandre enn før og Posten kan ikke... Les mer »
posten

Posten åpnet nytt logistikksenter

Posten investerer i et nytt landsdekkende logistikknettverk for å møte den kraftige veksten innen netthandel og logistikk – og gi kundene et bedre tilbud. Onsdag åpnet konsernsjef Tone Wille det nye Logistikksenter... Les mer »
pakker brev

Godt 1. kvartal for Posten Norge

Postens omsetning i 1. kvartal 2019 var 5 913 mill. kroner, en økning på 0,7 prosent sammenlignet med samme kvartal 2018. Justert driftsresultat ble 106 mill. kroner, en fremgang på 162 mill.... Les mer »
dnb

DNB går for ny løsning for kontanttjenester i 2020

Selv om bruken av kontanter i hverdagen stadig faller, er det fortsatt en del bankkunder som benytter kontanter. DNB er opptatt av å ta godt vare på også disse kundene, og går... Les mer »
posten

DNB kutter banktjenester gjennom Posten

Postens bankavtale med DNB som utløper 31.12.2019 har vært til ordinær reforhandling. Gjennom ett år har partene jobbet for å finne en ny, god løsning. DNB har ønsket å få med resten... Les mer »
postkasser

LESERINNLEGG: Skal ikke posten frem?

Ny postlov trer i kraft 1. juli 2020 hvor det står at de vil levere post annen hver dag i postkassene. Men det blir i realiteten 2,5 ganger i uka. Fra samferdelsdepartmentetstår... Les mer »
posten

Posten gratulerer Åge Aleksandersen på 70-årsdagen

I dag feirer Åge Aleksandersen 70 år. Posten Norge gratulerer kongen av norsk rock med en eksklusiv frimerkegave. Tirsdag 5. mars ble 70-åringen feiret med festforestilling i hjembyen Trondheim. Med 25 av... Les mer »
posten

Postens signeringsløsning har spart 95 årsverk

Postens signeringstjeneste passerte nettopp 1 million signeringer. Beregninger viser at løsningen har gitt kundene en tidsbesparelse tilsvarende 95 årsverk. Postens signeringstjeneste ble lansert i 2016, og brukes av nesten 600 virksomheter i... Les mer »
bring

Brandsdal og Bring fortsetter ut i Europa

De kjente nettbutikkene Netthandelen, Blivakker og Cocopanda har inngått ny 3-årig avtale med Posten og Bring. I 1997 startet Einar Ø. Brandsdal sin første nettbutikk, Euronor. Mange millioner pakker senere er Brandsdal... Les mer »
pakker brev

Lavere tall for Posten og høyere for Bring i 2018

Posten og Bring har nå lagt fram tallene for 4. kvartal og foreløpig årsresultat for 2018. Nedgangen i omsetning (-3,2 prosent) skyldtes hovedsakelig salg av virksomhet og fall i brevvolum. Resultatet er... Les mer »