pakker brev

Nordmenn ønsker tjenester innenfor døren

En av tre nordmenn vil gi tjenesteleverandører adgang til sitt hus for å levere varer og tjenester – selv når de ikke er hjemme. En fersk undersøkelse utført av Sentio Research viser... Les mer »
pakker brev

26.500 husstander får nytt postnummer

26.500 husstander og 2.400 bedrifter får ny postadresse 1. oktober. 19 byer og tettsteder får ett eller flere nye postnummer i tillegg til det de har i dag. Bakgrunnen for at en... Les mer »
pakker brev

LESERINNLEGG: Posten skal fremover

4. juni vedtok Stortinget endringer i postloven. Posten skal fortsatt frem, men ikke like ofte som før. Det er fordi vi sender langt færre brev til hverandre enn før og Posten kan ikke... Les mer »
posten

Posten åpnet nytt logistikksenter

Posten investerer i et nytt landsdekkende logistikknettverk for å møte den kraftige veksten innen netthandel og logistikk – og gi kundene et bedre tilbud. Onsdag åpnet konsernsjef Tone Wille det nye Logistikksenter... Les mer »
pakker brev

Godt 1. kvartal for Posten Norge

Postens omsetning i 1. kvartal 2019 var 5 913 mill. kroner, en økning på 0,7 prosent sammenlignet med samme kvartal 2018. Justert driftsresultat ble 106 mill. kroner, en fremgang på 162 mill.... Les mer »
dnb

DNB går for ny løsning for kontanttjenester i 2020

Selv om bruken av kontanter i hverdagen stadig faller, er det fortsatt en del bankkunder som benytter kontanter. DNB er opptatt av å ta godt vare på også disse kundene, og går... Les mer »
posten

DNB kutter banktjenester gjennom Posten

Postens bankavtale med DNB som utløper 31.12.2019 har vært til ordinær reforhandling. Gjennom ett år har partene jobbet for å finne en ny, god løsning. DNB har ønsket å få med resten... Les mer »
postkasser

LESERINNLEGG: Skal ikke posten frem?

Ny postlov trer i kraft 1. juli 2020 hvor det står at de vil levere post annen hver dag i postkassene. Men det blir i realiteten 2,5 ganger i uka. Fra samferdelsdepartmentetstår... Les mer »
posten

Posten gratulerer Åge Aleksandersen på 70-årsdagen

I dag feirer Åge Aleksandersen 70 år. Posten Norge gratulerer kongen av norsk rock med en eksklusiv frimerkegave. Tirsdag 5. mars ble 70-åringen feiret med festforestilling i hjembyen Trondheim. Med 25 av... Les mer »
posten

Postens signeringsløsning har spart 95 årsverk

Postens signeringstjeneste passerte nettopp 1 million signeringer. Beregninger viser at løsningen har gitt kundene en tidsbesparelse tilsvarende 95 årsverk. Postens signeringstjeneste ble lansert i 2016, og brukes av nesten 600 virksomheter i... Les mer »