hund

Nå kan du få hunden din på et frimerke!

Posten leter nå etter hunder som skal pryde mange millioner frimerker. 12. juni neste år gir Posten ut fire frimerker i millionopplag med hunder som motiv. Sammen med Norsk Kennel Klub inviteres... Les mer »
posten pakker butikk

Posten leverer helt innafor døren

Nå kan Posten levere pakkene dine innenfor inngangsdøren når du ikke er hjemme. Dette er et ledd i Postens satsing på å tilby kundene større valgfrihet og møte konkurransen i markedet. Netthandelen... Les mer »
posten norge

Bra tall for Posten Norge første halvår 2019

Posten Norges omsetning i 1. halvår var på 11 843 millioner kroner, samme nivå som tilsvarende periode i 2018. Justert driftsresultat i 1. halvår ble 239 millioner kroner, en forbedring på 80... Les mer »
pakker brev

Posten kåret til Norges mest innovative selskap

Posten klatret helt til topps i årets kåring av Norges 25 mest innovative selskaper. Innovasjonsmagasinet InnoMag står bak kåringen der en ekspertjury har kommet frem til listen over norske selskaper som ifølge... Les mer »
Nordic CEOs for a Sustainable Future

Nordiske næringslivsledere ønsker økt fokus på klima og mangfold

En allianse av nordiske næringslivsledere, «Nordic CEOs for a Sustainable Future» møtte tirsdag statsministre for de fem nordiske landene for å diskutere en felles tilnærming for å løse verdens bærekraftsutfordringer. Næringslivslederne anerkjenner... Les mer »
pakker brev

Nordmenn ønsker tjenester innenfor døren

En av tre nordmenn vil gi tjenesteleverandører adgang til sitt hus for å levere varer og tjenester – selv når de ikke er hjemme. En fersk undersøkelse utført av Sentio Research viser... Les mer »
pakker brev

26.500 husstander får nytt postnummer

26.500 husstander og 2.400 bedrifter får ny postadresse 1. oktober. 19 byer og tettsteder får ett eller flere nye postnummer i tillegg til det de har i dag. Bakgrunnen for at en... Les mer »
pakker brev

LESERINNLEGG: Posten skal fremover

4. juni vedtok Stortinget endringer i postloven. Posten skal fortsatt frem, men ikke like ofte som før. Det er fordi vi sender langt færre brev til hverandre enn før og Posten kan ikke... Les mer »
posten

Posten åpnet nytt logistikksenter

Posten investerer i et nytt landsdekkende logistikknettverk for å møte den kraftige veksten innen netthandel og logistikk – og gi kundene et bedre tilbud. Onsdag åpnet konsernsjef Tone Wille det nye Logistikksenter... Les mer »
pakker brev

Godt 1. kvartal for Posten Norge

Postens omsetning i 1. kvartal 2019 var 5 913 mill. kroner, en økning på 0,7 prosent sammenlignet med samme kvartal 2018. Justert driftsresultat ble 106 mill. kroner, en fremgang på 162 mill.... Les mer »