Lekre fat som bugner av skinker, oster, frukt og annet snacks trekkes frem som en av de hotteste trendene i år. Det er bare fantasien som setter grenser, og uteseende er minst... Les mer »
Nedstengingen av samfunnet ga en kraftig omsetningsøkning for Coop i Norge. Veksten er på 16,6 prosent for dagligvarer og hele 26,6 prosent for byggevarer. Det resulterte i et rekordstort kjøpeutbytte for Coops... Les mer »
En milepæl er nådd. Torsdag 22.april tok Qatar Airways av fra Bodø direkte mot sjømatmarkedene i de globale markeder i Asia. I over fire år har det vært arbeidet for å få... Les mer »
Våren er kommet og det er på tide å dra frem grillen. Men før du fyrer den opp, er det viktig å gi grillen en skikkelig vask – både utvendig og innvendig.... Les mer »
Fra mandag 12. april starter muslimenes fastemåned ramadan, som avsluttes med id al-fitr fire uker senere. Gjennom hele fastemåneden kan publikum glede seg over å bli bedre kjent med de ulike tradisjonene... Les mer »
40 JRE-kokker fra 12 europeiske land har brukt Parmigiano Reggiano lagret i 40 måneder for å utvikle unike og originale oppskrifter som er knyttet til kokkens opprinnelsesområde. JRE står for Jeunes Restaurateurs... Les mer »
Elgjakt til høsten? Nå kan du søke på populære jaktterreng hos Statskog. Statskog legger 1. april ut 200 tilbud om elgjakt i store deler av landet. Etterspørselen overstiger normalt tilbudet mange ganger.... Les mer »
Aldri før har salget av egg frem mot påske vært så høyt som i år. Over 40 millioner norske egg har gått ut til forbrukerne de siste ukene. – Det er første... Les mer »
Sjømatindustrien er en av Norges viktigste næringer som skaper store verdier og arbeidsplasser i distriktene. Eksporten har nærmest firedoblet seg i perioden 2007 til 2018 Allikevel er produktiviteten halvert de siste ti... Les mer »
I påsken skal «alle» ha lammelår. Det er tuftet på eldgamle tradisjoner. Lammelår er godt. Jeg er enig i det. Men, hva med å utvide påskemenyen i år? Hva med å innføre... Les mer »