MUSIKK: Ine Hoem slipper låta «Vi trenger ikke hage vi»

hes

Ine Hoem følger opp sitt kritikerroste norskspråklige album og radiohiten «Jeg vil aldri hjem» med en superfengende låt for høsten. Nå er hun ute med låta «Vi trenger ikke hage vi».

– Jeg har lenge hatt lyst å skrive en sang om det å vokse opp midt i byen. Jeg er selv et bybarn, som vokste opp i 5.etasje i en blokk på Grünerløkka i Oslo. Parker og fortau var min boltreplass, og drømmen om egen hage og bil med garasje virket langt borte. 

Les også:  MUSIKK: Bodøbandet Innestæmme ute med EPen "Moder jord"

– Men etter 34 års erfaring kan jeg si at bakgården og bylivet kan by på vel så mange spennende eventyr som en hage. Denne låta prøver å fange det med noen få vers, forteller Hoem selv.

Ine Hoem har etablert seg som en av landets fineste stemmer med låter som «This Year» og «Jeg vil aldri hjem». Slippet av hennes kritikerroste album med norske tekster «Hundre dager» i 2019, levnet liten tvil om at Hoem har funnet sitt musikalske uttrykk, som hun perfeksjonerer i den nye låten «Vi trenger ikke hage vi».

Les også:  Mannen bak musikken i verdenssuksessen Frost tildeles ærespris
Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.