nrk

Folkemøtet videre til Lofoten

22. august skal det handle om distriktspolitikk og kommunale tjenester fra Sakrisøy i Moskenes kommune i NRK. NRK sender direkte valgdebatt med programleder Ingerid Stenvold fra idylliske Sakrisøy i Moskenes kommune i... Les mer »
tv2

Ny dokumentar fra «Vårt lille land» på torsdag: Trond Giskes og Haddy Njies historie

Torsdag kl. 21.40 sender TV 2 og TV 2 Sumo en spesialdokumentar av «Vårt lille land». For første gang forteller Trond Giske og Haddy Njie sin historie. – Det er på tide... Les mer »
Foto: Stortinget

Stortingets administrasjon har anmeldt Hege Haukeland Liadal (Ap)

Stortingets administrasjon leverte torsdag 11. april en anmeldelse til Oslo politidistrikt om mulig misbruk av Stortingets ordning for reisegodtgjørelse. Beslutningen om å anmelde stortingsrepresentant Hege Haukeland Liadal ble tatt på bakgrunn av... Les mer »
arbeiderpartiet

Bjørnar Skjæran fra Nordland ny nestleder i Arbeiderpartiet

Flere medier rapporterer at Bjørnar Skjæran er enstemmig innstilt som ny nestleder i Arbeiderpartiet, og at partiet nå har bekreftet innstillingen. Bjørnar Skjæran var ordfører i Lurøy kommune fra 2011-2015 og er... Les mer »
Foto: Jan Lillehamre

Fagforbundet om jentene i Giske-saken: «Beklagelig»

Det har i de siste dagene rast en storm rundt Arbeiderpartiets Trond Giske og hans omgang med to yngre jenter i Fagforbundet i en danse-video publisert på flere nettsteder. Nå mener jentene... Les mer »
arbeiderpartiet

Ann-Kristin Moldjord ny leder i Bodø Arbeiderparti

Bodø Arbeiderparti holdt årsmøte i helgen, og har valgt nytt styre. Ann-Kristin Moldjord er ny leder, og Knut Ole Nordlie er ny nestleder, opplyser partiet på Facebook. Tidligere leder i Bodø Ap... Les mer »
ida pinnerød

Ida Pinnerød nominert som ordførerkandidat for Ap

Bodø Arbeiderparti gjennomførte i går kveld nominasjonsmøtet i forkant av kommunevalget neste år, opplyser NRK. Ordfører Ida Pinnerød ble nominert som ordførerkandidat, og Morten Melå er partiets varaordførerkandidat. Les mer »
taxi

Protest mot avgiftssjokk for rullestol-taxi

Mandag 3. desember kl 9-10 vil Norges Taxiforbund markere protest mot forslaget til avgiftsøkning på drosjebiler, foran Stortinget. Bildet viser en løpeseddel som er laget. Vi er gjort kjent med at Senterpartiet... Les mer »
stormen bibliotek

Sjokk: EU sier ja til Bodø som kulturby!

Bodø og Nordland er ett skritt nærmere å bli Europeisk kulturhovedstad i 2024. Det er klart etter at en jury i EU-kommisjonen torsdag kveld har sagt ja til pre-kvalifisering av søknaden fra... Les mer »
mercedes

Arbeiderpartiet vil ha nesten 2 milliarder mer i bilavgift i 2019!

Arbeiderpartiet foreslår i sitt alternative budsjett for 2019 nærmere 2 milliarder i økning av engangsavgiften på nye biler – både for fossildrevne biler og for mange hybridbiler. Avgiftsøkningen foreslås som en del... Les mer »