G-SHOCK gir tid til lovende norske artister under Ekstremsportveko

jungreleations

Det japanske klokkemerket er den nye hovedsponsoren av verdens største ekstremsportfestival og gir lovende norske artister muligheten til å ta plass på den største scenen – i det beste tidsrommet – med budskapet ”Never give up”.

Hvert år reiser noen av verdens beste ekstremsportutøvere til Voss i Norge for å delta på Ekstremsportveko. Rafting, skateboarding og BASE er bare noen av sportene som inngår i det fullspekkede skjemaet. Og nå er det altså ikke bare ekstremsport som gjør festivalen til hva den er i dag.

Les også:  Seilerne er OL-klare og har mål om medalje

Ekstremsportveko er like mye en musikkfestival som konkurranser i ekstremsport. Utover velkjente internasjonelle navn som Yasiin Bey (Mos Def) så finner vi også mindre etablerte artister som Safario, Crackazat og Boge. G-SHOCK ønsker å hylle artistene gjennom å la de få ta del av den største plassen på festivalen – den store scenen.

Å være sponsor av ekstremsport er for G-SHOCK en selvfølge da våre klokker er rustet til å tåle ekstreme forhold. Nå ønsker vi også å hylle de som sliter like mye som sportsutøverne – de som aldri gir opp i en konkurransepreget bransje – musikerne, sier Mithra Pakdaman Kiasat, Manager Watch Division, Casio Scandinavia AS.

Les også:  VIDEO: Kalandra har sluppet låta "Are You Ready?"

Hardt arbeid lønner seg. Dette er noe som G-SHOCK, og ikke minst gründeren bak merket Kibuo Ibe, kjenner seg godt igjen i. Gründeren brukte mottoet ”Never give up” når han satte seg målet om å skape den uforgjengelige klokken. I litt over to år og 200 prototyper senere lykkes Mr. Ibe til slutt med å skape konstruksjonen som skulle endre den konvensjonelle tankegangen rundt klokker. Det er dette som i dag ligger til grunn for hver G-SHOCK klokke.

Les også:  Eurovision Young Musicians 2024 i Bodø

Ekstremsportveko går av stabelen 23. juni til 30. juni på Voss i Norge.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.