VIDEO: Torine slipper låta «Make U Cry»

universal

En popprinsesse med bein i nesa; Torine er en Bratz – ikke en Barbie. Med et nostalgisk forhold til tidlig 2000-talls “rock chicks” som Avril Lavigne, el-gitar og store refrenger, ønsker Torine å tilføre noe nytt og friskt i den skandinaviske pop-floraen, med låter som fenger og overrasker.

I 2019 har hun herjet hitlistene med vokalen på Alan Walker, Tun-gevaag og K-391s Play, en remake av Mangoo-klassikeren «Eurodancer, og høsten 2019 turnerte Torine med Alan Walker på hans turné i Europa og Asia. 20 år gamle Torine har stått på scenen siden hun var 4 år gammel. Som 16-åring tok hun steget fra scenen i hjembyen Arendal og meldte seg på Idol hvor hun ble en av finalistene og kapret en solid 9. plass. 

Les også:  Ny bok: Matoma – aldri god nok

I oktober slapp hun Dancing In My Sleep, etter å ha signert med Universal Music Norge høsten 2019. Nå er hun klar for å slippe sin neste låt «Make U Cry». Denne gangen byr Torine på 2000-talls tenåringsnostalgi med sin Mean Girls-inspirerte pop-rock. Med rufsete gitarer og sukkersøte melodier, vil hun vekke store følelser hos lytteren;

– «Make U Cry» er en bitter låt, som handler om å være hevngjerrig, og ha lyst til å såre noen som har såret deg. Teksten er både sårbar og intim, litt kynisk og psycho, og viser flere sider av meg som både artist og person. Jeg tror og håper mange kan kjenne seg igjen i låten, og at den kan inspirere andre til å “gi litt F”, som til syvende og sist er budskapet i låten, sier Torine.

Les også:  MUSIKK: Richard Hawley slipper låta "Two For His Heels"
Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.