glimt

Bodø/Glimt fikk besøk av irske Linfield på Aspmyra for returoppgjøret i Champions League kvalifiseringen. Første runde tapte Glimt 0-1, som måtte vinne med to mål for å gå videre.

Over 5000 tilskuere hadde billett onsdag kveld på Aspmyra stadion. Glimt startet meget sterkt med angrep og to cornere, så en stor målsjanse av Saltnes.

Så setter Hugo Vetlesen inn 1-0 for Glimt. Rett etter får Glimt en ny målsjanse. Så får Glimt straffe som Victor Boniface setter inn, dermed er det 2-0 til Glimt.

Så kommer Amahl Pellegrino med en perle av en scoring, stillingen er 3-0 halvveis i første omgang. Rett etter setter Ulrik Saltnes inn 4-0. Så ruller Glimt mye ball før dommeren blåser av til pause.

I pausen presenteres Lars-Jørgen Salvesen som Bodø/Glimt-spiller.

Etter pasuen setter Runar Espejord inn 5-0. Så felles Konradsen og det blir straffe. Den setter Pellegrion inn og stillingen er 6-0. Så gjør Glimt flere bytter.

Utrolig nok presser Glimt videre og Alfons Sampsted setter inn 7-0. helt på tampen av andre omgang setter Runar Espejord inn 8-0 for Glimt.