Victor Sotberg til TV 2

tv2

Den populære programlederen Victor Sotberg begynner i TV 2. Victor er en populær programleder og YouTube-profil.

Akkurat nå er han å se som programleder på lørdagskveldene i «Alle mot 1» på NRK, og har de siste fire årene vært programleder i «FlippKlipp» på NRK.

– Dette blir spennende og jeg er veldig glad for nye utfordringer. Jeg gleder meg til å utvikle og utfolde meg videre med nye konsepter i TV 2. Vi har lagt mange kule planer, som jeg kan fortelle mer om snart. Jeg gleder meg masse, sier Victor Sotberg.

Les også:  VIDEO: Nikita Haikin tilbake i Bodø/Glimt

Han har også deltatt i flere store underholdningskonsepter de siste årene – som «Skal vi danse», «71 grader nord» og «Maskorama».

– Vi er så glade for at Victor Sotberg har valgt å begynne i TV 2! Han er en kreativ og engasjerende programleder, og jeg vet mange vil glede seg over det han skal gjøre sammen med oss fremover, sier Kathrine Haldorsen, programredaktør i TV 2. 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.