Trend Micro øker 5G-sikkerheten

bodøposten android

Cybersikkerhetsselskapet Trend Micro har etablert CTOne, et nytt datterselskap, som fokuserer på å styrke sikkerheten i 5G-nettverk.

– Trend Micro har vært en spydspiss hva gjelder å ivareta sikkerheten og muliggjøre nettverks-transformasjoner i mere enn tre tiår. 5G-teknologien tilrettelegger for helt nye forretningsmodeller og applikasjoner som krever en ny cybersikkerhets-infrastruktur, sier Ola Lauten, administrerende direktør i Trend Micro Norge.

Ved å utplassere et sikkerhetsnettverk i forkant av 5G-utrullingen, vil CTOne styrke den digitale motstandsdyktigheten til vertikale applikasjonsområder, gi utøkt sikkerhet for landing-applikasjoner i private 5G-nettverksmiljøer og således oppnå en langt mer omfattende beskyttelse fra nettverk til de mange endepunktene.

Les også:  Skyter opp nett-sattelitter med SpaceX

– Med vår fremsynthet og mer enn seks års dedikert forskning innen nettverksteknologi er vi sikre på at CTOne vil beskytte virksomheter og organisasjoner i alle 5G-nettverksmiljøer. Vi kommer fremover til å utvikle eksisterende- og potensielle nye partnerskap som skal bistå med å ta CTOne sine sikkerhetsløsninger for private 5G-nettverk til markedet, sier Ola Lauten.

Kraftig redusert tidsforsinkelse, kraftig økning i båndbredden og enorm kapasitet, har motivert mange virksomheter til å ta i bruk private 5G-nettverk.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.