Facebook booket Nettrakett i Vesterålen til ekspertpanel

nettrakett

Nylig fikk det nordnorske digitale byrået Nettrakett en henvendelse og forespørsel fra Facebooks europeiske hovedkvarter i Dublin om å være en del av et ekspertpanel under Masterclass i markedsføring av helseprodukter.

– Dette er veldig stort for oss, sier digital markedsfører og prosjektleder Marius Jørgensen.

I tillegg til å være Google Partner, drifter Nettrakett markedsføring i sosiale medier, deriblant Facebook, for stadig flere bedrifter. Administrasjonen av digitale markedsføringsbudsjetter på et tosifret antall millioner gjør selskapet til en aktør som blir lagt merke til.

Les også:  Oppgraderer Steigentunnelen

Nylig ble det arrangert Masterclass i markedsføring av helse ved Facebooks europeiske hovedkvarter i Dublin. Nettrakett ble, sammen med kunde Calanus Helse, invitert til delta i et ekspertpanel under arrangementet hvor ulike europeiske helsebedrifter og det nordnorske byrået delte kunnskap og erfaringer omkring hvordan man skal lykkes med markedsføring av helseprodukter. 

Facebook sitt univers, med blant annet Instagram, utvikler seg og vokser stadig. Under oppholdet satte Facebook av et team for å jobbe eksklusivt med det lille, men ambisiøse byrået fra Sortland. Digital markedsfører og prosjektleder i Nettrakett, Marius Jørgensen, forteller at det er stort for et lite nordnorsk byrå å bli invitert til Facebooks hovedkvarter for å dele erfaringer.

Les også:  Dronebase på Andøya: – Et kjempeløft for forsvaret

– Vi har alltid siktet høyt og jobba hardt, og da er det ekstra stas når et av verdens største teknologiselskaper legger merke til oss. Verden er stor og samtidig liten. Det var spennende å møte de dyktige folkene i Facebook Dublin og snakke fag og kjenning, sier Jørgensen begeistra. 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.