Travis med klassisk album til Mo i Rana

travis

Når det legendariske bandet fra Skotland tar turen til Norge i sommer for å spille sitt klassiske album «The Man Who» i sin helhet, gjør de kun to meget eksklusive konserter. Den ene er på Verket musikkfestival i Mo i Rana.

Festivalen, som feirer sitt tiårsjubileum i år, er svært fornøyd med å ha et så stort internasjonalt og eksklusivt navn på plakaten, side om side med Skandinaviske favoritter som Europe, Gabrielle, Klovner i kamp og Cezinando.

Les også:  Høyre og Frp i Nordland: – Utfordringene med gratis ferjer må løses

– Det er ikke med så rent lite stolthet vi kan annonsere at verdensstjernene i Travis kommer til Verket 2018. Det skotske bandet, med særegen evne til å lage uimotståelige og bittersøte poplåter spiller kun to konserter i Norge i år, der den ene heldigvis blir i Mo i Rana i august. Det er ingen tvil om at det blir ei helt spesiell jubileumshelg i august, uttaler festivalsjef Maiken Johansen.

Les også:  Ny undersøkelse: 1 av 3 unge bryr seg ikke om ulovlig strømming

Travis var med vokalist Fran Healy i spissen blant de ledende britiske bandene ved årtusenskiftet. De står bak hits som Sing, Side og Why Does It Always Rain On Me og har siden debut-albumet i 1997 begeistret kritikere og publikum i Europa og USA.

Under Brit Awards i 2000 fikk de prisen som beste britiske band og albumet The Man Who fikk prisen som beste album og solgte 2, 4 millioner eksemplarer verden over. Albumet The Invisible Band gikk også til topps i England og Norge og befestet Travis som en av rockens superstjerner.

Les også:  Disse åtte kjendisene deltar i Velodromen Kjendis på TV 2

Disse artistene er så langt bekreftet til Verket 2018:

Travis (UK)

Europe (SE)

Gabrielle

Klovner i kamp

Halvdan Sivertsen

Cezinando

Silya & The Sailors

Kjartan Lauritzen

Halie

Maiden Norway

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.