Norsk Osteopatforbund

Stor opplevelse under Tour de France

Osteopat Henrik Askjem deltok som en av flere i det medisinske støtteapparatet til Uno-X under årets Tour de France. Det var i januar det ble klart at Uno-X fikk et av to... Les mer »
continental

Bruker dekk fra brukte plastflasker i Tour de France

I årets Tour de France vil alle følgebiler være utstyrt med dekk som er laget av resirkulerte plastflasker. Årets ritt starter i danske København den 1. juli.  Continental dekk er en av... Les mer »
iphone

Get-kunder har mistet TV 2s kanaler

Det er brudd i forhandlingene mellom Telia/Get og TV 2. Det betyr at 480.000 Get-kunder ikke lenger har tilgang til TV 2s kanaler. TV 2 mener Telia/Get styrte bevisst mot et brudd.... Les mer »
sykkelritt

Tour de France starter i Danmark i 2021

Verden største sykkelløp kommer til Danmark, når de tre første etappene av Tour de France starter sommeren 2021. Dette styrker historien om den danske sykkelkulturen, som en del av Danmarks merkevare og... Les mer »
fotball vm

Fotball-VM ga rekordhøy mobildatatrafikk i Telia-nettet

Det er ingen tvil om at fotballfeberen også har kjørt mobilnettet varmt. Telia registrerte svært høy aktivitet i nettet under fotball-VM, der finalen mellom Frankrike og Kroatia var kampen som skapte mest... Les mer »
sykkelritt

Snart klart for TV-favoritten Tour de France

Norske TV-seere sitter i disse dager klare for å følge med på det tre uker lange sykkelrittet Tour de France. Og ifølge en undersøkelse gjennomført av Ipsos på vegne av RiksTV, er... Les mer »