sykkelritt

Arctic Race of Norway: Må ha over 100 løypevakter i Bodø

Bodø kommune ber nå frivillige melde seg til innsats under sykkelrittet Arctic Race of Norway onsdag 7 .august. – Vi har til sammen behov for over 100 løypevakter i Bodø sentrum og... Les mer »
tv2

Disse åtte kjendisene deltar i Velodromen Kjendis på TV 2

Dag Otto Lauritzen og Marius Skjelbæk setter åtte kjendiser på prøve i ny konkurransereality på TV 2, Velodromen Kjendis. I TV 2s nye realitykonkurranse «Velodromen Kjendis» blir åtte norske kjendiser satt skikkelig... Les mer »
elsparkesykkel

Altfor mange mangler elsparkesykkel-forsikring

Et sikkert vårtegn er at vi begynner å sykle mer. Mange har egen elsparkesykkel, men fremdeles er det få som har forsikret den. – Altfor mange mangler elsparkesykkel-forsikring, og i vinter har... Les mer »
sykkel

Sykkeltyverier koster mer enn biltyverier

Våren nærmer seg, og da kommer også syklene frem. Men det har sin pris. Flere og flere opplever å få sykkelen sin stjålet, og forsikringsbransjen betalte i fjor ut mer i erstatninger... Les mer »
nfk

Søker utbygger til Nordstrandveien i Bodø

Sykkelveg, fortau, bedre busstopp og bedre vei – nå skal Nordstrandveien få en stor oppgradering.  Nordland fylkeskommune har lyst ut oppdraget og regner med byggestart rundt sommeren. Prosjektet er en del av... Les mer »
buss

Mer penger til gang-, sykkel- og kollektivtiltak i Bodø?

I regjeringens forslag til statsbudsjett ligger det en engangsbevilgning om penger til viktige gang-, sykkel- og kollektivtiltak i regionbyene. Det betyr at Bodø kan få mer penger til å gjennomføre prosjekter som... Les mer »
Pressenytt

Tilbakela 800 mil: Samlet inn en halv million

Spreke nordmenn fra Alta i nord til Lillesand i sør har de siste ukene løpt og syklet 7985 kilometer for kreftsaken. – Målet vårt om å klare 425 mil ble grundig knust... Les mer »
nfk

Trafikksikkerhetsmidler til Lofoten, Vesterålen og Ofoten

Nordland fylkes trafikksikkerhetsutvalg (NFTU) gir 5,8 millioner kroner til fysiske tiltak i Vågan, Bø, Lødingen og Narvik. Pengene går til gang- og sykkelvegprosjekter og til å sikre av og å lage trafikksikker... Les mer »
arctic race

Arctic Race of Norway: Sterk spurtseier til Williams på tredje etappe

Opp den knallharde avslutningen til vindmølleparken i Havøysund lørdag var det briten Stephen Williams fra Israel Premier Tech som var sterkest og kom først i mål. Tobias Halland Johannessen fra Uno-X Pro... Les mer »
aron

Arctic Race of Norway: Favorittseier på første etappe

Italieneren Alberto Dainese fra Team DSM var sterkest i spurten i Alta, og vant første etappe av Arctic Race of Norway. Beste nordmann var August Jensen fra Human Powered Health som kom... Les mer »