veiarbeid

Nå åpner Hunstadringen og Hunstadveien i Bodø

Fredag morgen klokka 7.00 åpner Hunstadringen og Hunstadveien for trafikk. I øvre del av Hunstadringen kommer det likevel til å foregå noe veiarbeid, opplyser Bodø kommune. – Hunstadringen vil fremover være skiltet som... Les mer »
Norges Cykleforbund

Uttak til Sykkel-VM landevei i Australia

Verdensmesterskapet på landevei blir arrangert i Wollongong i Australia 18.-25. september. Det blir i alt 21 syklister som representerer Norge under VM. – Vi anser oss for å ha medaljesjanser i noen av... Les mer »
sykkehjelm

Sykkelhjelmer for barn: – Store forskjeller på sikkerheten

Ny test av sykkelhjelmer for barn viser at flere av hjelmene ikke gir god nok beskyttelse mot hodeskader. – Sikkerhet veier tyngst i denne testen, og det er store forskjeller mellom testens... Les mer »
Arctic Race of Norway

Andreas Leknessund vant Arctic Race of Norway

Det ble emosjonelt for Andreas Leknessund da han under seiersintervjuet med den internasjonale TV-produksjonen fikk vite at han hadde vunnet Arctic Race of Norway sammenlagt. – Jeg har sett på Arctic Race... Les mer »
Arctic Race of Norway

Arctic Race of Norway 2022: Sterke norske ryttere skal kjempe mot verdenseliten

Tromsøværingen Andreas Leknessund viste god form under Tour de France. Nå seiler DSM-rytteren opp som en av hjemmefavorittene i Arctic Race of Norway. Ambassadør for Arctic Race of Norway, tidligere verdensmester Thor... Les mer »
nrk

Følg EM i ni forskjellige idretter på NRK!

Flere av Norges største idrettsprofiler skal i aksjon under EM-uka i München i midten av august. NRK inviterer til sportsfest når blant annet friidrett, sandvolleyball, roing og sykling står på menyen. Europamesterskapet... Les mer »
trygg trafikk

Syklister: For høyt konfliktnivå på norske veier

Konflikter, frustrasjon og hensynsløse bilister. Det er syklistenes opplevelse av norsk trafikk. Det viser en ny undersøkelse blant norske syklister. – Det er for høyt konfliktnivå mellom syklister og bilister, og det... Les mer »
sykkel

Norske syklister ønsker sykkelveisatsing

6 av 10 norske syklister ønsker flere og bedre sykkelveier, viser en ny undersøkelse fra Trygg Trafikk og Tryg Forsikring som etterlyser en økt satsing på sykkelvei. – Vi blir stadig flere... Les mer »
veier

Trafikksikkerhetsplan for Bodø 2023 – 2026 ute til høring

Trafikksikkerhetsplanen 2023 – 2026 er nå ute til høring og offentlig ettersyn. Den viser hva Bodø kommune vil satse på i når det gjelder trafikksikkerhet i kommende fireårsperiode. Målet er at trafikanter... Les mer »
syklistforeningen

Brukerkartlegging av sykkelforhold i Bodø

Syklistenes Landsforening gjennomfører i disse dager en undersøkelse. Formålet er å kartlegge hvordan syklister opplever kommunen de sykler i fra et brukerperspektiv. Undersøkelsen ligger til grunn for kåringen av Norges beste sykkelby.... Les mer »