Norges bedriftsidrettsforbund

Sykle til jobben: Raja og Hareide er med på årets aksjon

Abid Raja og Knut Arild Hareide gjør seg klar til årets Sykle til jobben-aksjon. De to ministrene er skjønt enig i at årets kampanje har flere fordeler utover det å velge en... Les mer »
elscooter

Stor vekst for elsykler og elsparkesykler i Norden

Elektriske fremkomstmidler har økt i popularitet de siste årene, elbiler har blitt vanlige i trafikken det samme har andre elektriske kjøretøy som Segway, enhjulinger, elsparkesykler og elscootere. Den økende popularitet skjer ikke... Les mer »
Arctic Race of Norway

Arctic Race of Norway 2021 i Nord-Norge i august

I 2021 skal Arctic Race of Norway gå av stabelen fra 5. til 8. august. Daglig leder Knut-Eirik Dybdal er fornøyd med plasseringen i kalenderen. –Tidspunktet vi har fått av det internasjonale... Les mer »
politi

Sykkeltyver tatt på fersken i Bodø

Politiet kontrollerte rundt kl. 01.20 to personer som var i besittelse av en dyr elektrisk sykkel i Bodø. De kunne ikke gi plausible forklaringer på hvem som eide sykkelen. Sykkelen ble tatt... Les mer »
Hans Christian Tungesvik

Hans Christian Tungesvik slo 35 år gammel norgesrekord i sykling

Hans Christian Tungesvik (28) fra IL Jardar Sykkel satte ny norgesrekord søndag på 200 km med tiden 4.49,01. Han slo dermed distanserekorden til Svein Berg fra 1985, som lød på 4.54,16. Det... Les mer »
ambulansebil

Syklist i trafikkulykke i Bodø sentrum

Politiet fikk en melding om en trafikkulykke i Haakon IV gate mandag i 12-tiden. Det var en syklist som var skadd etter å ha veltet, og skadeomfanget var ukjent. Nødetatene rykket ut... Les mer »
sykkehjelm

Ny undersøkelse: 7 av 10 vil ha sykkelhjelmpåbud

72 prosent av alle nordmenn ønsker sykkelhjelmpåbud for alle. Det kommer fram i en undersøkelse fra Trygg Trafikk og Tryg Forsikring. – Vi registrerer med stor interesse at så mange mener det... Les mer »
trygg trafikk

Ny undersøkelse: Dette irriterer oss mest i trafikken

Det er mye irritasjon på norske veier viser en undersøkelse fra Trygg Trafikk. Mest er det knyttet til bilister og syklister. – Irritasjon og dårlig samarbeid øker sjansen for ulykker, sier Christoffer... Les mer »
politi

Mann i 20-årene tatt for tyveri i Bodø

En politipatrulje i Bodø pågrep en mann i 20 årene for vinningskriminalitet fredag morgen i 5-tiden, opplyser politiet. Mannen ble stoppet i sentrum med sykkel/sykkelvogn, politiet oppdaget at vognen inneholdt tyvgods. Mannen... Les mer »
telt ferie camping

Dette søker nordmenn etter i sommer

Hagemøbler, sykkel, kajakk og telt blant 10 på topp: – Vi ser en stor økning i søk denne sommeren, sier Kathrine Opshaug Bakke, bruktmarkedsekspert og produktdirektør for FINN torget. Denne våren og... Les mer »