nfk

Trafikksikkerhetsmidler til Lofoten, Vesterålen og Ofoten

Nordland fylkes trafikksikkerhetsutvalg (NFTU) gir 5,8 millioner kroner til fysiske tiltak i Vågan, Bø, Lødingen og Narvik. Pengene går til gang- og sykkelvegprosjekter og til å sikre av og å lage trafikksikker... Les mer »
arctic race

Arctic Race of Norway: Sterk spurtseier til Williams på tredje etappe

Opp den knallharde avslutningen til vindmølleparken i Havøysund lørdag var det briten Stephen Williams fra Israel Premier Tech som var sterkest og kom først i mål. Tobias Halland Johannessen fra Uno-X Pro... Les mer »
aron

Arctic Race of Norway: Favorittseier på første etappe

Italieneren Alberto Dainese fra Team DSM var sterkest i spurten i Alta, og vant første etappe av Arctic Race of Norway. Beste nordmann var August Jensen fra Human Powered Health som kom... Les mer »
Norsk Osteopatforbund

Stor opplevelse under Tour de France

Osteopat Henrik Askjem deltok som en av flere i det medisinske støtteapparatet til Uno-X under årets Tour de France. Det var i januar det ble klart at Uno-X fikk et av to... Les mer »
tryg

Sykkelhjelm med Mips overlegen testvinner

Sykkelhjelmer utstyrt med Mips-rotasjonsbeskyttelse gir langt bedre beskyttelse enn uten, viser en omfattende test. Sammen med Trygg Trafikk har Tryg Forsikring fått testet de 13 mest solgte sykkelhjelmene for voksne i det norske... Les mer »
pexels

If frykter festulykker med elsparkesykkel 17. mai

Elsparkesykler og store folkemengder på nasjonaldagen er en farlig kombinasjon. Det mener forsikringsselskapet If. Særlig de minste barna er utsatt. Den uklare trafikantrollen til elsparkesyklistenes uroer If. – I det ene øyeblikket bruker... Les mer »
nfk

Jubileum for Arctic Race

Fylkesrådet i Nordland gir 500 000 kroner til Arctic Race of Norways 10-årsjubileum. – Pengene skal brukes til enda mer oppmerksomhet rundt det unike sykkelrittet, sier fylkesrådsleder Elin Dahlseng Eide. Arctic Race of... Les mer »
sykkel

Frykter sykkelulykker ved sen feiing av strøgrusen

Vårrengjøringen av gater og veier kommer sent i gang mange steder. Det kan skape farlige situasjoner for syklistene, mener If. Av-og-på-vinteren i mange deler av landet skaper krøll for gatefeiingen. Mange kommuner... Les mer »
Statskog

Nordnorske grusveier frister syklistene

Strade Statskog Blåtind gir unike naturopplevelser gjennom Dividalen og forsvarets skytefelt. Nå gjør de som Arctic Race og lager himmelhøy avslutning. Det gir gjenklang i sykkelmiljøet. Sykkelrittet Strade Statskog Blåtind ble testet... Les mer »
Foto: Frankemann

Ny reguleringsplan for gang- og sykkelveg på Inndyr

I henhold til plan- og bygningslovens § 12-10 legges reguleringsplan for gang- og sykkelveg Inndyr ut til offentlig ettersyn, melder Gildeskål kommune. Planen omfatter en strekning på ca. 2 km, fra Flathaugen... Les mer »