manpower

Ekspertens fem tips til en god CV

Mange synes det er utfordrende å skrive en god CV. Andre igjen har kun justert samme CV gjennom de siste 15 årene uten å tenke igjennom hvorfor CV-en ser ut som den... Les mer »
nito

Karriereekspert: Bruk ChatGPT til å skrive jobbsøknaden!

Karriereekspert i NITO, Kim Sørensen, deler sine beste tips til hvordan lande drømmejobben med kunstig intelligens. Det er stor interesse rundt bruk av generative KI-er som ChatGPT og Bard AI i jobbsøknadsprosesser.... Les mer »
nav bodø

Flere utlyste stillinger enn helt ledige arbeidssøkere i Nordland

Ved utgangen av oktober er det registrert 1 601 helt ledige arbeidssøkere i Nordland. Dette utgjør 1,3 prosent av arbeidsstyrken, og Nordland har med det fortsatt landets laveste ledighet. Arbeidsmarkedet i Nordland... Les mer »
abonner

Holder ikke lengre med stillingsannonse for å tiltrekke seg de beste hodene

Det er en kamp om hodene, spesielt innenfor teknologi og revisjon i Norge. De neste fem årene skal de største revisjonsselskapene i Norge ha tak i 5000 nyansatte.  – Vi måtte finne... Les mer »
finn

Dette søkte nordmenn etter i 2021

Nok et år med pandemi har gitt utslag på markedsplassene hos FINN. Og hjemmekos, oppussing og Norgesferie er noe av det som har preget det siste året. – Det er ikke overraskende... Les mer »
kontor internett

Få jobb under krisen med en CV som skiller seg ut

Under koronakrisen er det viktigere enn noen gang å ha en gjennomtenkt og skreddersydd CV, mener Solveig Finboe i Manpower. Her er hennes beste råd. Norge har for tiden den høyeste arbeidsledigheten... Les mer »
tesla

Tesla åpner servicesenter i Bodø: Lyser ut stillinger

Mandag denne uken passerte man 50 000 registrerte Tesla-er på norske veier, ifølge offentlig registreringsstatistikk. Til tross for kraftig vekst i Norge det siste året, har servicetilbudet til Tesla aldri vært bedre... Les mer »
finn

Norske ledere: – Erfaring trumfer utdannelse

Syv av ti ledere mener erfaring er det viktigste når de skal ansette nye kollegaer. Det kommer frem i rapporten FINN Jobbindeks 2020. Norske ledere mener at arbeidserfaring er viktigere ved rekruttering... Les mer »
linker

Januar er høysesong for jobbannonser

Nordmenn er på fjerdeplass i verden når det gjelder jobbtilfredshet. Likevel leser vi stillingsannonser til ny trafikkrekord hvert år den første uken i januar. Nytt år, nye muligheter! Jobbmarkedet opplever noe av... Les mer »
randstad

Offentlighetsprinsippet: Den beste måten å unngå søkere?

Tåler alle ansettelser offentlighetens lys, eller ville man fått bedre ledere ved å ført flere prosesser bak lukkede dører? I diskusjonen rundt Offentleglova er det mange tunge argumenter fra begge sider. Likevel... Les mer »