Nordmenn er i verdenstoppen når det gjelder sjømatkonsum, men konsumet er på vei nedover, særlig hos de unge. For de under 34 år har sjømatkonsumet falt med hele 46 prosent siden 2012.... Les mer »
Årets gresskarsalg er allerede godt i gang i Coops butikker i Bodø og resten av landet, som forventer å sette ny rekord med 75 000 solgte gresskar til Halloween. I fjor solgte... Les mer »
Bruken av Parmigiano Reggiano, den eneste ekte parmesanosten, øker over hele verden. I løpet av de fire siste årene har parmesanssalget fordoblet seg i Norge. I fjor importerte vi 232 tonn, og... Les mer »
Norske forbrukere ønsker bærekraftige produkter, men et flertall synes det er vanskelig å vite hvilke produkter som er bærekraftige. Nå går Svanemerket, Fairtrade og Ø-merket sammen om kampanjen #handlehelt, som vil vise... Les mer »
Bodø Sentrum og Bodø kommune skal også i år arrangere folkefesten Kulturnatt i Bodø. Fredag 19. oktober kan du fylle både ettermiddagen, kvelden og natten med magiske kulturopplevelser, opplyser Kulturnatt 2018. Under... Les mer »
Fremgang i avlsarbeidet kan gi grunnlag for lønnsomt torskeoppdrett. Det kommer fram i en ny rapport som Nofima nettopp har oversendt Nærings- og fiskeridepartementet (NFD). Rapporten er basert på kunnskaps- og erfaringsgrunnlag... Les mer »
Blant mer enn 400 hoteller tok Thon Hotel Lofoten 2. plass i konkurransen om Norges beste hotellfrokost, Twinings Best Breakfast. – Vi er utrolig stolt av frokosten vår, og det er veldig... Les mer »
Patricias gatekjøkken i Bardufoss stakk av med seieren for andre gang da årets NM i sunn fastfood ble kåret på Foodscape 11. oktober. – Det spises stadig flere måltider i farta, og... Les mer »
Nestlé vil nå aksellerere planen for å nå selskapets forpliktelse om avskogingsfrie verdikjeder innen 2020, ved å bli den første globale matvareprodusenten til å implementere Starling, en satellittbasert tjeneste som vil overvåke... Les mer »