4 av 10 mener det er mye press og mas rundt det å lage gode matpakker, viser en ny undersøkelse gjennomført av Norstat på vegne av opplysningskontorene i landbruket. Til tross for... Les mer »
Tusenvis av jegere går nå ut på etterlengtet jakt. Fra 10. august åpnes det for jakt på rådyrbukk. Den ordinære rådyrjakta starter 25. september. Det er imidlertid åpent for jakt på rådyrbukk... Les mer »
Norges Jeger- og Fiskerforbund inviterer til introjakt over hele landet. Nå kan du prøve deg på rypejakt, villreinjakt, elgjakt eller skogsfugljakt, det er tilbud til alle. Norges Jeger- og Fiskerforbund (NJFF) vil... Les mer »
Biffkjøtt er fellesbetegnelsen for det møre kjøttet fra storfe, og som kan stekes som biff eller hel filet. Får å få et perfekt resultat er det viktig å være klar over mørhetsgraden... Les mer »
Dyre middager og aktiviteter er ofte en enkel utvei når man skal planlegge sin første date. Å imponere på daten kan være koselig, men til slutt får som regel lommeboken lide. Trenger... Les mer »
Innbyggerne i Bodø har satt en ny rekord. I løpet av sommeren passerte byen 100.000 måltider reddet med appen Too Good To Go, opplyser Bodø kommune. – Det er tydelig at matredding er... Les mer »
Fellesferien er i gang og norgesferie står for tur for de fleste i år også. Med en stappfull bil, barn i baksetet og telt som skal settes opp blir grillpølsa ofte den... Les mer »
De norske OL-håpene får servert fersk norsk sjømat både til lunsj og middag når de lader opp til konkurransene. Og sjømaten går ned på høykant. Her avslører OL-kokk Trond Skogvoll både utøvernes,... Les mer »
Biffkjøtt er fellesbetegnelsen for det møre kjøttet fra storfe, og som kan stekes som biff eller hel filet. Det kan være en fordel å vite forskjellen på de ulike delene, da de... Les mer »