Happn lister opp: Sensommer-dater til under 100-lappen

Dyre middager og aktiviteter er ofte en enkel utvei når man skal planlegge sin første date. Å imponere på daten kan være koselig, men til slutt får som regel lommeboken lide. Trenger en god date virkelig å koste skjorta? Datingappen happn lister nå opp 10 minneverdige dater for sensommeren til under 100-lappen.

Det er mye å finne på på en første date som ikke trenger å være kostbart. Gjennom morsomme aktiviteter med fokus på å bli kjent med hverandre kan man skape magi for lite penger. Med litt ekstra research og engasjement går det til og med an å forvandle spillehallen, ølsmakingen og matlagingskurset til en date til under 100 kroner.

Den kassiske filmdaten der par møtes i spillehallen for å spille Pacman og drikke øl kan lett bli kostbar. Fremfor alt for deg som har et ekte konkurranseinstinkt og skal vinne for enhver pris. Koste hva det koste vil! Men minst like morsomt er det å arrangere sin egen spillehall utendørs. Ta med et valgfritt spill, for eksempel kubb, yatzy eller hvorfor ikke et selskapsspill som dere begge liker?

Les også:  Arctic Race of Norway: Må ha over 100 løypevakter i Bodø

Tips for konkurransepersoner er å ta med det spillet du er veldig flink til, slik at du likevel har en sjanse til å imponere. Hvis du vil at daten skal bli mer intim, ta med et «lære å kjenne hverandre»-spill. Noen glødende spørsmål som tenner gnisten og tar forholdet til neste nivå.

Ta en tur sammen til butikken og kjøp de spennende ølsortene dere ikke har våget å prøve ennå. Her har dere virkelig sjansen til å prøve hva dere vil ha. For eksempel kan dette være anledngen til å prøve det sure ølet du har har hatt lyst på så lenge. Velg noen favoritter, og gjør en stor ølsmaking ut av anledningen. Kjøp klassisk ølpølse som snacks og sett øl som tema for hele kvelden. En morsom kveld, fylt med alkoholholdig eller alkoholfritt øl og latter. Dette er den perfekte anledningen til å bli bedre kjent med den du er betatt av i et avslappet miljø.

Les også:  Eurovision Young Musicians 2024 i Bodø

Her får du sjansen til å vise frem dine ferdigheter innen matlaging, eller i det minste lære deg noen nye sammen med den du er betatt av. Internett er full av videoer der ulike kokker viser hvordan du kan lage gode retter. Velg en rett dere begge har lyst på og finn en god oppskrift med tilhørende video. Gå sammen og handle ingrediensene som trengs – så er det bare å sette i gang. Følg YouTube-kokkens instruksjoner og lat som om dere er på et ordentlig matlagingskurs med for eksempel en kjent norsk kokk?

– Vi i happn vil ikke at en date skal være en vanskelig og slitsom opplevelse. Vi merker at stadig flere søker oppfinnende og fantasifulle opplevelser. Datingtrendene forandres og single vil i dag ha kreative opplevelser, men det betyr ikke at de skal være kostbare. Du skal bare fokusere på å ha det gøy og bli kjent med den du er betatt av! Vi oppmuntrer single til å arrangere flere kreative og billigere dater. Det er en utmerket måte å sette mindre press på selve daten på, og bare fokusere på personen som sitter sammen med deg, sier Simone Quist Mathiesen, Country Manager i happn.

Les også:  Slik pakker du feriebilen

Topp 10: Dater til under 100-lappen

  1. Ta spillehallen med ut i parken – kubb, strandtennis eller hvorfor ikke yatzy?
  2. Arranger ølsmaking hjemme – kjøp ulike typer øl og prøv sammen.
  3. Hold et matlagingskurs hjemme – prøv å lage din egen pasta eller hvorfor ikkefavorittpizzaen?
  4. Sykkelsightseeing – lei hver sin sykkel og ta en tur i byen for å oppdage nye stedersammen. Kjøp et engangskamera og dokumenter dagen sammen!
  5. Ha en piknik sammen utendørs, der begge tar med hjemmelagde favorittretter.
  6. Ha en kinokveld hjemme – lag egne billetter, kjøp popcorn og snacks og kos dere hjemme.
  7. Noe som alltid funker, er musikk-quiz. Finn et tema, finn låter og tilpass drikke og snacks etter temaet.
  8. Delta i en pub-quiz med deres beste venner.
  9. Gå på museum eller en utstilling.
  10. Lag en spakveld hjemme.
Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.