MUSIKK: Zara Larsson slipper albumet «Poster Girl»

zara larsson

Popstjernen Zara Larsson er nå ute med sitt høyt forventede album «Poster Girl». Det inneholder 12 kraftfulle, oppløftende og veldig personlige låter – som viser hvordan Zara har blitt en ung kvinne, samtidig som det fanger hennes livlige personlighet. 

– Da jeg laget dette albumet vokste jeg som person, den røde tråden er jeg som vokser opp, om som er mer komfortabel og selvsikker. Jeg er ikke en tenåring lenger, jeg er en ung kvinne, forteller Zara.

Les også:  Ny bok fra Museumsforlaget: Kunstsentrenes vekselstrøm

For å markere den internasjonale kvinnedagen 8. mars, skal Zara holde en eksklusiv, online konsert hvor hun fremfører låter fra «Poster Girl», samt noen av hennes største hits. Livestreamen kan sees eksklusivt og i en begrenset periode via Zaras YouTube-kanal, i samarbeid med IKEA og Live Nation.

Zara slipper også to nye videoer; en live VEVO-opptreden av tittelsporet «Poster Girl» og lyricvideo til låten «Need Someone».

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.