MUSIKK: Sol Heilos dag i «Hver gang vi møtes»

tv2

I går kom endelig det offisielle «Hver gang vi møtes – Sesong 8»-albumet, og i kveld var det duket for Sol Heilos dag. Musikken fra kveldens episode kan du høre på Bodøposten.no.

– Unni Wilhelmsen, som er min venninne og har vært med i «Hver gang vi møtes» tidligere, sa til meg: «Dette MÅ du si ja til.» Og da ble det ja! Jeg elsker utfordringer. Å få møte så flotte artister med ulike sjangre og tolke deres låter blir både utfordrende og blir garantert veldig gøy.

Les også:  MUSIKK: Lars Bremnes og Maria Haukaas Mittet ute med julealbumet "Ringe inn"

Det sa Sol Heilo i forkant av innspillingen til årets sesong av «Hver gang vi møtes». I kveld er det hennes tur til å bli hyllet, og vi sier som Sol selv: dette blir garantert veldig gøy!

Sol Heilo er komponist, artist, musiker, musikkprodusent, arrangør, designer og kostymedesigner. Sol har gjort internasjonal karriere med bandet Katzenjammer og spilt for fulle konsertarenaer og viktigste festivalene rundt i Europa. Sol Heilo er multiinstrumentalist og arbeider innen flere musikksjangre.

Hun er musikkprodusent, og i tillegg til å lage sine egne musikkvideoer, har hun laget musikk for blant annet for Kaptein Sabeltann og animasjonsfilmer som Dyrene i Hakkebakkeskogen. Sol har også jobbet med andre artister på deres album, blant andre Bertine Zetlitz, Westlife, Espen Lind, Vinni og Thomas Dybdahl hvor hun enten har sunget eller spilt et av de mange instrumentene hun håndterer. Som designer har hun designet flere platecover for Katzenjammer.

Les også:  Kristofer Hivju i "Beck – Et nytt liv" på TV 2

Den åttende sesongen av TV2s «Hver gang vi møtes» finner sted på Vestre Kjærnes gård utenfor Moss, og i år er det Elisabeth Andreassen, Trine Rein, Maria Haukaas Mittet, Sol Heilo, Tom Mathisen, Lars Bremnes og Petter «Katastrofe» Kristiansen som byr seere og lyttere inn på uforglemmelige musikalske øyeblikk, historier, hygge og moro.

Dette ble sunget lørdag på Sol Heilos dag:

Les også:  Slik blir julen på TV 2

• Elisabeth Andreassen – «A Bar in Amsterdam» 
• Lars Bremnes – «Lady Marlene» 
• Tom Mathisen – «Demon Kitty Rag» 
• Trine Rein – «Rock Paper Scissors» 
• Maria Haukaas Mittet – «London Is Trouble (London e trøbbel)» 
• Petter Katastrofe – «Killing Karma (Dårlig karma)»

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.