nfk

16,5 kilometer ny asfalt i Salten

16,5 kilometer fylkesveg får ny asfalt i Salten i år. – Fylkesrådet har prioritert fylkesvegene og har valgt å legge 50 millioner kroner ekstra på toppen av de planlagte strekningene som det... Les mer »
barn

Lovbrudd og krise i barnevernet i Bodø: – Vi gjør en kjempejobb

Bodøposten.no trykket nylig nyheten om sjokkrapporten fra Statsforvalteren i Nordland at barnevernet i Bodø ikke engang vet hvor mange barn de har i fosterhjem. Nå reagerer kontrollutvalget i Bodø kommune. – Barnevernet... Les mer »
gråter

Sjokkrapport: Barnevernet i Bodø vet ikke hvor mange barn de har i fosterhjem

Statsforvalteren har avdekket at barnevernstjenesten i Bodø, som også omfatter Gildeskål, Hamarøy, Rødøy, Røst, Steigen og Værøy, har brutt barnevernsloven og kommuneloven, opplyser NRK. – Barnevernet i Bodø har heller ikke sikre... Les mer »
nfk

Kjøre fv. 17 i Gildeskål torsdag kveld/natt? Les dette!

Ekstra gjennomslipp i Vindviktunnelen og Sundsfjordtunnelen natt til fredag 27. oktober klokka 01:00.   Det ventes en del trafikk på fylkesveg 17 etter fotballkampen Bodø/Glimt–Besiktas torsdag kveld.  Nordland fylkeskommune har for tiden... Les mer »
politiet

Leteaksjon: Mann savnet på Sandhornøya

På Sandhornøya i Gildeskål startet tirsdag kveld en leteaksjon etter en 41 år gammel mann, opplyser NRK. Ifølge politiets beskrivelse av mannen er han omtrent 185 centimeter høy, har normal kroppsbygning og... Les mer »
bodøposten

8,1 millioner i bredbåndsmidler til Salten

Gildeskål kommune får 4,8 millioner kroner og Fauske kommune  3,3 millioner av de statlige bredbåndsmidlene for 2023. Som et ledd i regionreformen overtok fylkeskommunen ansvaret for forvaltning av de statlige tilskuddsmidlene til... Les mer »
nfk

Vil bli kvitt is-problem i fv. 17-tunnel i Gildeskål

Arbeider gjennom høsten skal få bukt med problemene med issvuller i Sundsfjordtunnelen på fylkesveg 17 i Gildeskål. Trafikantene må forholde seg til ledebilkjøring og nattestengning fram til midten av november.  – Tunneler... Les mer »
tunell

Nattestengt i fv. 17 Sundsfjordtunnelen

Tunnelen er stengt inntil to timer av gangen i perioden 12. – 25. august 2023.   Fra lørdag 12. august skal det gjøres vedlikehold i den 750 meter lange Sundsfjordtunnelen i Gildeskål kommune.... Les mer »
måke

Fugleinfluensa i Bodø og Gildeskål

Gildeskål kommune har fått et varsel fra Mattilsynet om at det kan være funnet døde og syke fugler som skyldes fugleinfluensa i noen områder i Gildeskål. Fugleinfluensa er allerede påvist i Bodø... Les mer »
nfk

Store industriprosjekter forsvinner fra nord

Nylig kom nyheten om at også Blastr Green Steels planer i Gildeskål er satt på hold. – Dette er et av flere store satsinger som kan forsvinne fra Nordland på grunn av manglende kraftressurser, sier... Les mer »