nfk

Kjøre fv. 17 i Gildeskål torsdag kveld/natt? Les dette!

Ekstra gjennomslipp i Vindviktunnelen og Sundsfjordtunnelen natt til fredag 27. oktober klokka 01:00.   Det ventes en del trafikk på fylkesveg 17 etter fotballkampen Bodø/Glimt–Besiktas torsdag kveld.  Nordland fylkeskommune har for tiden... Les mer »
politiet

Leteaksjon: Mann savnet på Sandhornøya

På Sandhornøya i Gildeskål startet tirsdag kveld en leteaksjon etter en 41 år gammel mann, opplyser NRK. Ifølge politiets beskrivelse av mannen er han omtrent 185 centimeter høy, har normal kroppsbygning og... Les mer »
bodøposten

8,1 millioner i bredbåndsmidler til Salten

Gildeskål kommune får 4,8 millioner kroner og Fauske kommune  3,3 millioner av de statlige bredbåndsmidlene for 2023. Som et ledd i regionreformen overtok fylkeskommunen ansvaret for forvaltning av de statlige tilskuddsmidlene til... Les mer »
nfk

Vil bli kvitt is-problem i fv. 17-tunnel i Gildeskål

Arbeider gjennom høsten skal få bukt med problemene med issvuller i Sundsfjordtunnelen på fylkesveg 17 i Gildeskål. Trafikantene må forholde seg til ledebilkjøring og nattestengning fram til midten av november.  – Tunneler... Les mer »
tunell

Nattestengt i fv. 17 Sundsfjordtunnelen

Tunnelen er stengt inntil to timer av gangen i perioden 12. – 25. august 2023.   Fra lørdag 12. august skal det gjøres vedlikehold i den 750 meter lange Sundsfjordtunnelen i Gildeskål kommune.... Les mer »
måke

Fugleinfluensa i Bodø og Gildeskål

Gildeskål kommune har fått et varsel fra Mattilsynet om at det kan være funnet døde og syke fugler som skyldes fugleinfluensa i noen områder i Gildeskål. Fugleinfluensa er allerede påvist i Bodø... Les mer »
nfk

Store industriprosjekter forsvinner fra nord

Nylig kom nyheten om at også Blastr Green Steels planer i Gildeskål er satt på hold. – Dette er et av flere store satsinger som kan forsvinne fra Nordland på grunn av manglende kraftressurser, sier... Les mer »
Foto: Frankemann

Disse partiene stiller til valg i Gildeskål

Det er snart kommunevalg 2023, i Gildeskål har valgstyret i møte 23. mai 2023 godkjent følgende lister: ArbeiderpartietFremskrittspartietGildeskållistaHøyreKristelig FolkepartiSenterpartietSV Sosiallistisk venstreparti Foto: Frankemann Les mer »
fartsgrense

Nattestengt fylkesveg 17 i Sundsfjord og Breivik

Før strekningen mellom Breivik og Sundsfjord på fylkesveg 17 skal få ny asfalt, må det skiftes to stikkrenner. På begge stedene blir det helt stengt noen netter. I forbindelse med at strekningen... Les mer »
skatt

Gildeskål kommune fortsetter med eiendomsskatt

Eiendomsskatteseddel for 2023 blir nå sendt ut i løpet av de neste dagene, opplyser Gildeskål kommune. Liste over eiendomsskattetakster ligger ute til offentlig ettersyn i minst 6 uker. Kommunestyret har også vedtatt å videreføre... Les mer »