fogg

Klesmerket FOGG Gildeskål satser med egen butikk i Oslo

Små klesmerker og uavhengige butikker lever farlig i disse dager – på Grünerløkka velger likevel FOGG Gildeskål å satse på egen butikk. Da FOGG Gildeskål åpnet sin første Oslo-butikk i juli 2020 var det... Les mer »
helse

Regjeringen letter på smitteverntiltak i 10 kommuner i Salten

Regjeringen varsler at det blir lettelser i tiltaksnivået for seks kommuner i Vestfold og Telemark og ti kommuner i Salten i Nordland natt til mandag, ifølge Resett. De regionale tiltakene i kommunene... Les mer »
vinter fjell

Snøskredfare rødt nivå i region Svartisen

NVE har utstedt snøskredvarsel, rødt nivå, for region Svartisen, opplyser Rana kommune. ​Dette berører kommunene Beiarn, Meløy, Lurøy, Rødøy, Gildeskål og Rana, og gjelder fra tirsdag 30. mars. Store ansamlinger av fersk fokksnø og vedvarende... Les mer »
natur snø

71 grader nord: Store utfordringer i Gildeskål

Deltakerne i TV-konkurransen 71° nord fikk svært tøffe utfordringer, men også en flott grotteopplevelse, på første del av etappen i Gildeskål. Del 1 gikk på TV torsdag 11.2. og del 2 kommer søndag 14.2, opplyser... Les mer »
brann hus

Husbrann i Gildeskål

Politiet melder om en om brann i en enebolig på Inndyr i Gildeskål natt til tirsdag. Det var bekreftet åpne flammer, men ikke personskader og heller ikke spredningsfare. Nødetatene rykket ut til... Les mer »
iphone

Gildeskål anbefaler Smittestopp-appen

En helt ny app for smittesporing er klar fra Folkehelseinstituttet. Personvernet er nå svært godt ivaretatt, og vi anbefaler ut du tar den i bruk, opplyser Gildeskål kommune. Hvis en person med... Les mer »
tak brann

Brann i boligkompleks på Inndyr

Politiet rapprterer om brann i et boligkompleks på Inndyr i Gildeskål natt til onsdag i 23-tiden. Nødetatene rykket ut til stedet og jobbet med evakuering av beboerne. Bygget var en seksmannsbolig, brannvesenet... Les mer »
iphone

Gildeskål kommune: Redusert åpningstid i julen

Det vil bli redusert åpningstid i Servictorget og på sentralbordet i julen. Fra 21. desember til og med 3. januar vil åpningstiden både på sentralbord og Servicetorg være fra kl. 10.00 –... Les mer »
pynt lys dekor

Åpner kommunale bygninger i Gildeskål

Under koronapandemien har kommunale bygg i Gildeskål kommune vært stengt i perioder. Nå har kommunen utarbeidet retningslinjer som gjør det mulig å leie ut lokaler til lag og foreninger og arrangementer. Retningslinjene... Les mer »
sykehus doktor

Her kan du få influensavaksine i Gildeskål

Helsestasjonen tilbyr influensa-vaksinering i oktober på Inndyr, Nygårdsjøen, Sandhornøy og Sørarnøy, opplyser Gildeskål kommune. Personer med symptomer på luftveisinfeksjon ikke kan møte på vaksinedager, på grunn av smittevernhensyn. Inndyr: Vaksinering vil foregå... Les mer »