frelsesarmeen

Frelsesarmeen: – Renteøkningen vil rasere hverdagsliv

Bensinprisene er allerede rekordhøye. Strømprisene likeså. Kulda er på vei, og nå melder Norges Bank at renta går opp. Frelsesarmeen er veldig bekymret og ber om bedre overgangsordninger. – Offentlige tilskudd og... Les mer »
julegryta

Tidenes rekord i julegrytene

– Vi er dypt grepet over givergleden – men også over det økte hjelpebehovet mange steder, forteller kommunikasjonssjef Geir Smith-Solevåg. Det både gis og telles fortsatt, men allerede lille nyttårsaften er det... Les mer »
Frelsesarmeen

LESERINNLEGG: Våg å være til bry!

Det kan være det viktigste du gjør i år. For noen handler det om livet. I en tid hvor flere enn vanlig er arbeidsledige, mange gruer seg til jul, og ensomhet blir... Les mer »
frelsesarmeen

Årets juleartist for Frelsesarmeen er Herborg Kråkevik

I år er det Herborg Kråkeviks innspilling av salmen «Fra fjord og fjære» som er tilegnet Frelsesarmeen for å sette fokus på Julegryta, Frelsesarmeens innsamlingsaksjon i desember. Sangen lanseres i disse dager... Les mer »
Frelsesarmeen

Frelsesarmeen åpner dørene for hjemløse i Oslo

Fra fredag 6. desember og hver natt ut året åpnes det for overnatting i Frelsesarmeens storstue i hovedstaden. Templet korps i Oslo sentrum åpner lokalene sine fra 6. desember og ut året... Les mer »
julegryta

Julegrytene på plass igjen – Hjelper økende behov

17.576 husstander ba Frelsesarmeen om hjelp til jul i fjor. – Pågangen etter nødvendig mat, varme klær og verdighet virker å være enda større i år, sier kommunikasjonssjef Geir Smith-Solevåg. Straks settes... Les mer »
drabant

MUSIKK: Magne Furuholmen slipper julelåta «There Goes Another Year»

Nå kommer årets offisielle julelåt for Frelsesarmeen. For 2019 er det Magne Furuholmen som tar over stafettpinnen med «There Goes Another Year». Forrige fredag slapp han sitt nye soloalbum «White Xmas Lies«;... Les mer »
julegryta

Frelsesarmeen: Solid støtte til julegryta, men flere ber om hjelp

Frelsesarmeen har gjort opp status etter julegryteaksjonen 2018. Den viser at gaveinntektene er stabile og at mange flere enn før gir med Vipps. Samtidig rapporterer mange steder om økt behov for hjelp... Les mer »
facebook

Rapport: Vi gir rekordmye til innsamlingsaksjoner – Mest via Facebook

Aldri før har innsamlingsorganisasjoner samlet inn så mye penger som nå. Flyktninghjelpen, Norges Røde Kors og Frelsesarméen er organisasjonene som har anskaffet mest. Det viser funn fra Fundraising-rapporten utarbeidet av Deloitte. Siri... Les mer »
drabant

VIDEO: Knut Anders Sørum og Lewi Bergrud står bak Frelsesarmeens julelåt

Barndomskompisene Knut Anders Sørum og Lewi Bergrud har spilt sammen siden de var smågutter. Da de møttes på stabburet for en skriveøkt, dukket idéen for «Uten deg» raskt opp. Resultatet ble det... Les mer »