nfk

Vesentlig mer til opplæring, samferdsel og fylkesveger i Nordland

Høyre, Frp og Venstre vil gi mer penger til videregående opplæring, samferdsel og fylkesveger i Nordland i sitt alternative budsjett for fylkeskommunen. Budsjettet plasserer enkeltmenneskets behov i sentrum, konkluderer de tre partiene... Les mer »
frelsesarmeen

Frelsesarmeen hjelper i Ukraina og ved grensene mot fem land i Vest-Europa

Med 30 års fartstid i området var Frelsesarmeens lokale personell raskt på plass på bakken med mat, klær, husly og annen nødhjelp for å møte medmenneskers akutte behov. – Det er hjerteskjærende... Les mer »
julegryta

Høye strømpriser: Økt pågang for Frelsesarmeen

Halvveis ut i desember opplever Frelsesarmeen stor pågang fra personer som søker hjelp i en trang og vanskelig desembermåned. Permitteringer som følge av ny nedstenging, renteøkning, og høye priser på strøm, bensin... Les mer »
frelsesarmeen

Frelsesarmeen: – Renteøkningen vil rasere hverdagsliv

Bensinprisene er allerede rekordhøye. Strømprisene likeså. Kulda er på vei, og nå melder Norges Bank at renta går opp. Frelsesarmeen er veldig bekymret og ber om bedre overgangsordninger. – Offentlige tilskudd og... Les mer »
julegryta

Tidenes rekord i julegrytene

– Vi er dypt grepet over givergleden – men også over det økte hjelpebehovet mange steder, forteller kommunikasjonssjef Geir Smith-Solevåg. Det både gis og telles fortsatt, men allerede lille nyttårsaften er det... Les mer »
Frelsesarmeen

LESERINNLEGG: Våg å være til bry!

Det kan være det viktigste du gjør i år. For noen handler det om livet. I en tid hvor flere enn vanlig er arbeidsledige, mange gruer seg til jul, og ensomhet blir... Les mer »
frelsesarmeen

Årets juleartist for Frelsesarmeen er Herborg Kråkevik

I år er det Herborg Kråkeviks innspilling av salmen «Fra fjord og fjære» som er tilegnet Frelsesarmeen for å sette fokus på Julegryta, Frelsesarmeens innsamlingsaksjon i desember. Sangen lanseres i disse dager... Les mer »
Frelsesarmeen

Frelsesarmeen åpner dørene for hjemløse i Oslo

Fra fredag 6. desember og hver natt ut året åpnes det for overnatting i Frelsesarmeens storstue i hovedstaden. Templet korps i Oslo sentrum åpner lokalene sine fra 6. desember og ut året... Les mer »
julegryta

Julegrytene på plass igjen – Hjelper økende behov

17.576 husstander ba Frelsesarmeen om hjelp til jul i fjor. – Pågangen etter nødvendig mat, varme klær og verdighet virker å være enda større i år, sier kommunikasjonssjef Geir Smith-Solevåg. Straks settes... Les mer »
drabant

MUSIKK: Magne Furuholmen slipper julelåta «There Goes Another Year»

Nå kommer årets offisielle julelåt for Frelsesarmeen. For 2019 er det Magne Furuholmen som tar over stafettpinnen med «There Goes Another Year». Forrige fredag slapp han sitt nye soloalbum «White Xmas Lies«;... Les mer »